Новини

СР Абразиви & Инструменти с горещо лятно предложение – комплект Cibo за обработка на заваръчни шевове

24.07.2018 г.

Утвърденият доставчик на електрически и пневматични инструменти, както и на консумативи за тях, СР Абразиви & Инструменти обяви старта на гореща лятна оферта. „Предложението ни е за всички, които срещат затруднения при обработката на заваръчни шевове в ъгли и труднодостъпни места. Сега те могат да се възползват от предимствата на промо комплекта – система Cibo на водещия белгийски производител на абразивни материали Cibo“, информираха за Инженер.bg от СР Абразиви & Инструменти.


Комплектът съдържа ъглошлайф с удължена глава Cibo FinitEasy и богат набор от консумативи, всички те в удобен и стабилен метален куфар.

 

„Cibo FinitEasy е инструмент, с който лесно и бързо могат да се обработват заваръчни шевове в ъгли, тесни пространства и труднодостъпни места“, поясниха от СР Абразиви & Инструменти. „Той е с удължена глава, с мощност от 1700 W и регулируеми обороти от 1000 до 4300 min-1“, допълниха от фирмата.В комплекта освен ъглошлайфа е включен и богат набор от консумативи, обезпечаващи всички отделни етапи при обработката на заваръчни шевове. Сред тях са компресирани дискове за почистване, изравняване и заглаждане, дискове за полиране, паста за полиране, комбинирани дискове и абразивна пила.Повече за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да намерите в Промо.bg!


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти ЕООД

 

Още от Машини, мех. системи