Новини

Нова акция от СР Абразиви & Инструменти - ламелни колела за шлайфане на специална цена

20.04.2017 г.

Фирма СР Абразиви & Инструменти, която предлага продуктите на доказания швейцарски производител на електрически и пневматични инструменти Suhner у нас, отправя към своите клиенти поредно атрактивно промоционално предложение за закупуване на ламелни колела за шлайфане с централен отвор. „Най-новата промоционална акция дава възможност партньорите и клиентите ни от цялата страна да се възползват от преференциални цени при закупуване на ламелни колела за шлайфане с размери 165/25 и 165/50”, съобщиха за Инженер.bg от компанията

 

„Цената, на която могат да бъдат закупени колелата с размер 165/25, е 26 лв., а за колелата с размер 165/50 тя е 32 лв. Посочените цени са без включен ДДС”, поясниха от СР Абразиви & Инструменти.

 

Предлаганите ламелни колела са подходящи за обработка на елементи от Inox, стомана и дърво. Те могат да се използват за обработка на вдлъбнатини и издатини, а при обработката на ръбове и ъгли осигуряват работа без вибрации.

 

Колелата са с едрината на абразива, варираща от К40 до К400.

 

Допълнителна информация за промоционалната акция на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да откриете в Промо.bg.

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи