Новини

СР Абразиви & Инструменти предлага атрактивни промоционални комплекти с полираща машина FiniMaster

20.11.2017 г.

Доказаният български доставчик на електрически и пневматични машини, инструменти и консумативи за тях СР Абразиви & Инструменти ще зарадва всички свои клиенти с новото си атрактивно предложение. „Представяме ви високоефективната полираща машина FiniMaster Basic за професионално обработване на различни видове материали. В рамките на промоционалната ни кампания можете да закупите оборудването на специална цена както самостоятелно, така и в комплект с включени абразиви”, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 


Машината FiniMaster Basic, разработка на утвърдения белгийския производител на абразиви Cibo, е предназначена за полиране на разнообразни повърхности и материали, включително неръждаема стомана, алуминий, месинг, мед, пластмаса, дърво и мн.др.

 

FiniMaster е с мощност от 1200 W и работи с колела с диаметър от 4"/100 mm. Регулируемата скорост и удобно разположената ръкохватка осигуряват 100% контролиран натиск при работа. Това гарантира на потребителите еднородно и безупречно полиране за по-малко време и с по-малко използван материал“, заявиха от екипа на СР Абразиви & Инструменти.

 

Подробна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да откриете в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти, abrasive-systems.co.uk

Още от Машини, мех. системи