Новини

СР Абразиви & Инструменти с нова зимна промоция на универсален ъглошлайф FiniPower

30.11.2017 г.

Доказаният доставчик на електрически и пневматични инструменти и консумативи СР Абразиви & Инструменти посреща зимата с ново атрактивно предложение, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „Представяме на вашето внимание един нов продукт с доказано белгийско качество! FiniPower е универсален ъглошлайф, с който можете да извършвате всички операции за повърхностна обработка само с една машина. Само сега имате възможността да го закупите на преференциална цена от 575 лв. без ДДС и да получите като подарък шпиндел“, обърнаха се с покана към професионалистите от цялата страна от българското дружество.

 

 

 

С мощност от 1530 W, FiniPower представлява универсален ъглошлайф/полирмашина, подходящ за извършването на разнообразни операции за повърхностна обработка. Електрическата машина може да работи с кечета или ламелни колела с размери 110х100х19 mm или 110х50х19 mm чрез шпиндел М14 100х19 mm.

 

„FiniPower се отличава с възможност за регулиране на оборотите между 1900 и 6500 RPM. С инструмента можете да режете, шлайфате, сатенирате, предполирате и полирате до огледален блясък“, споделиха от СР Абразиви & Инструменти.

 

 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти бихте могли да откриете в Промо.bg!

 

Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи