Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

СР Абразиви & Инструменти обяви горещи летни цени за ъглошлайф Finit Easy в комплект с висококачествени абразиви

17.06.2019 г.

СР Абразиви & Инструменти ЕООД е утвърдена на българския пазар фирма, специализирана в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. От дружеството съобщиха за Инженер.bg, че ще зарадват своите клиенти от цялата страна с ново „горещо“ предложение. „Бихме искали да предоставим възможността на всички професионалисти да се възползват от промоционалните ни цени за ъглошлайф Finit Easy с мощност 1200 W и удължена глава в комбинация с уникални висококачествени абразиви“, допълниха от фирмата.


 

Предложението включва ъглошлайф Finit Easy с удължена глава с мощност 1200 W и обороти на въртене в диапазона от 900 до 2800 min-1 в комплект със специално избрани висококачествени абразиви. „Продължителността на промоцията е до изчерпване на наличните количества“, поясниха от СР Абразиви & Инструменти.


 

Електрическата машина е предназначена за шлайфане и полиране на труднодостъпни места, заваръчни шевове и ъглови заварки. „Инструментът е изключително надежден и функционален. Имаме редица доволни клиенти, които редовно споделят с нас добрите резултати, които постигат при използването му. Машината може да бъде закупена както самостоятелно на изключително добра цена, така и в специални промоционални комплекти с включени абразивни материали“, разказаха от компанията.


 

Допълнителна информация за промоционалното предложение на СР Абразиви & Инструменти, бихте могли да откриете в Промо.bg!


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

 

Още от Машини, мех. системи