Новини

Тех Индустри: Помагаме на производителите да направят технически правилния избор за почистване на детайли и компоненти

16.05.2019 г.

Почистването на детайлите след механична обработка е един от най-критичните процеси в съвременните производства. Затова Тех Индустри България, в рамките на най-голямото изложение за металообработка в България – MachTech & InnoTech 2019, акцентира върху техническата чистота и нейното значение за качеството на произвежданите изделия. „Много от фирмите-представители на автомобилната и хранително-вкусовата индустрия, а и не само, намират своето най-добро решение сред нашите предложения“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.


 

От Тех Индустри са избрали да предлагат само специални, висококачествени почистващи препарати и машини, които с времето са доказали своята ефективност. От фирмата предлагат машини за охлаждащи канали и миене на части, миещи инсталации за техническа чистота и редица други подобни решения, които облекчават почистващите процеси в производствените компании.


 

„През 2019 г. Тех Индустри България навършва 5 години на пазара у нас. За този период сме установили, че проблемът, който срещат много производители, е, че не могат правилно да преценят кои препарати да използват, в каква концентрация и при каква температура“, коментираха от компанията. „Благодарение на опита ни, знаем какво работи и какво не при почистването на прецизни компоненти, хидравлични блокове, цилиндри, автомобилни части, лагери, тръби, оптични детайли, заключващи системи, отлети детайли, щанцовани детайли, пружини, чувствителни материали и др. Иска ни се нашите клиенти да не претърпяват загуби заради липса на адекватно решение за измиване на детайлите след обработка и се стараем да им помогнем“, допълниха още от Тех Индустри.


 

По време на тазгодишното издание на MachTech & InnoTech фирмата показа богато разнообразие от иновативни продукти в сферата на металообработката и индустриалната поддръжка, на най-големият си щанд до момента.

 

Акцент в представянето на българското дружество бе поставен върху:

 

  •  - Миещите инсталации на Ecoclean – световен лидер в почистващите системи с огромно разнообразие от приложения и функции, както и глобална сервизна мрежа;

  •  - Машината EcoCcore – ново поколение инсталация, работеща със солвенти, които отстраняват отлично маслата, а съчетанието на инжекционно впръскване, движение, ултразвук и вакуум прави тази машина едно от най-подходящите решения за фино почистване на автомобилни елементи и възли, хидравлични компоненти, механично обработени детайли, оптика, електроника и др.


 

Повече информация за Тех Индустри България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

 

Още от Машини, мех. системи