Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

Тихерт гарантира качество и прецизност при изработката на щанци

28.02.2020 г.

 

Щанцоването е процес на пластична деформация, който е изключително разпространен, тъй като позволява изработването на детайли с висока прецизност без необходимост от допълнителна обработка. „Нашата компания предлага изработването на щанци за различни индустриални отрасли. Такъв тип обработка е предпочитана пред други подобни методи заради постигането на висока производителност, особено при серийно производство“, информираха за Инженер.bg от фирма Тихерт.

 


Чрез щанцоване могат да бъдат обработвани различни материали, но най-често това са метални листове. Пластичната деформация на листов материал позволява производството на разнообразни детайли, включително: детайли с проста и сложна пространствена форма, тънкостенни и кухи детайли, тръбни детайли и др.


Щанците са индивидуално разработвани инструменти и се отличават със сложна конструкция, към която има високи изисквания по отношение на прецизността на изработка и сглобяване. Дизайнът им се определя напълно от формата и размерите на конкретния детайл и използваната технология на производство.„Щанцоването е рентабилен процес на обработка, който наистина предоставя възможност за максимално бързо производство на голямо разнообразие от заготовки, детайли и крайни продукти. Ние имаме богат опит в изработването на щанци и предлагаме на нашите клиенти инструменти, които отговарят и на най-стриктните изисквания за точност“, коментираха още в заключение от Тихерт.


Повече информация за Тихерт ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Тихерт

Още от Машини, мех. системи