Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Надежден трансфер и мониторинг на AdBlue? Аква Системи представя оборудването на Piusi

16.10.2019 г.

 

Специалистите по дизелови двигатели са наясно колко е важно да разполагат с надеждно оборудване за презареждане с AdBlue – реагента, използван за пречистване на изгорелите газове. А от българската компания Аква Системи имат решение и за това приложение. Част от портфолиото на фирмата са помпите и системите за трансфер и мониторинг на AdBlue на италианския производител Piusi, в.т.ч. диспенсъри, пистолети, ръчни помпи, разходомери, маркучи и др. Специално за читателите на Инженер.bg от компанията разкриха предимствата на мобилния диспенсър Delphin Pro и диспенсъра за бидони SuzzaraBlue Side. Ето какво научихме за тези специфични продукти.


AdBlue пречиства изгорелите газове на дизеловите двигатели чрез метода на селективната каталитична неутрализация, като позволява да се намали с до 90% съдържанието на азотни оксиди (NOx) в ауспуха на дизеловите двигатели. Течният реагент е съставен от високоочистен карбамид (урея) (32.5%) и деминерализирана вода (67.5%). 

 

Delphin Pro – лесно, бързо и чисто прехвърляне на AdBlue


„Дизеловите автомобили със SCR система изискват периодично презареждане с AdBlue (Urea). За да отговорят на пазарното търсене от ефективно, чисто и лесно за употреба оборудване, нашите партньори от Piusi разработиха напълно автоматичната трансферна група Delphin Pro“, заявиха от Аква Системи.Системата Delphin Pro е оборудвана с електрическа помпа с дебит от 3 до 11 l/min, мощност 400 W и захранване 230V / 50 Hz. Освен това разполага със:

 - Здрава количка;

 - Прецизен цифров разходомер;

 - Самопочистващ се сензор без нужда от поддръжка;

 - Смукателен щуцер тип AF2;

 - Версия със SEC куплунг;

 - Маркуч с дължина 2 m и диаметър ¾";

 - Ключ „включено/изключено“.


„Системата се доставя без резервоар, като има възможност за регулиране за резервоари от 60 l до 200 l. А теглото ѝ е само 37 kg“, уточниха от българското дружество.SuzzaraBlue Side – диспенсъри, оборудвани с пистолет и мембранна помпа


Диспенсърите за бидони от серията SuzzaraBlue Side са приложими за танкове IBC, а моделите за пластмасови бидони са снабдени със SEC конектор. В комплекта е включен ръчен или автоматичен пистолет, както и електрическа мембранна помпа с дебит 32 l/min. Останалите характеристики на диспенсърите включват:

 - Нагнетателен маркуч от EPDM с дължина 6 m и накрайници ¾";

 - Смукателен маркуч, дълъг 1.5 m;

 - Работен цикъл: 20 min работа/20 min почивка;

 - Цифров турбинен разходомер K24 AdBlue с точност +/- 1 % (за моделите PRO);

 - Ключ „включено / изключено“;

 - Тегло: 16 kg за моделите 230 V и 12.6 kg – за 12 V DC.


А, ако искате да удължите живота на своята кухненска техника и бойлери, а санитарията ви да е безупречно чиста, то можете да се доверите на друго решение, предоставяно от Аква Системи –  системи за премахване на твърдостта на водата с йонообменна смола Erie. С тях ще намалите употребата на почистващи средства, детергенти и химикали, като едновременно с това се наслаждавате на чиста и мека вода. Научете повече за системите Erie сега!


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Аква Системи

Още от Машини, мех. системи