Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Трокут Тест Груп: „Продължаваме да подкрепяме нашите клиенти отдадено и в сегашната ситуация“

26.03.2020 г.Навсякъде по света фирмите вече действат в условията на силно променена бизнес среда. Trokut Test Group също отправи послание към своите клиенти, с което ги увери, че компанията ще им съдейства при решаването на всички възникнали конкретни ситуации. „Поради динамичните промени в света във връзка с разпространението на Covid-19, както и вследствие на въведените мерки от властите, ние също трябваше да направим промени в стила си на работа. Разбираме сериозността и динамичността на ситуацията, но животът не спира днес и сега. Решението ни е да намалим посещенията на място, за да минимизираме риска от заразяване, но нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че сме на тяхно разположение за онлайн консултации и съдействие за решаване на възникнали проблеми“, съобщиха от Трокут Тест Груп.


 

„Всички вече сме наясно, че това ще продължи известно време. Затова трябва да сме рационални и да намерим начин да се адаптираме към новата ситуация. Паниката няма да доведе до нищо добро, освен хаос“, също смятат от българския офис на компанията.

 

Първата грижа на Trokut Test Group е  членовете на екипа и техните семейства да не бъдат засегнати от вируса. Заявките за посещение или обслужване на клиентското оборудване няма да бъдат отказвани. „Ние сме в постоянна комуникация с партньорите ни и имаме тяхната подкрепа и уверение, че производственият процес се поддържа в нормален режим. Искаме също клиентите ни да знаят и да бъдат сигурни, че по време на посещенията ще спазваме всички правила и мерки за безопасност“, съобщиха още от компанията.

 

„Вярваме, че ситуацията с коронавируса скоро ще бъде поставена под контрол и след това всичко ще се върне към нормалния жизнен ритъм. Докато дойде този момент обаче, нека бъдем гъвкави и да се адаптираме към динамичните промени!“, призоваха от Трокут Тест Груп.

 

Повече информация за Трокут Тест Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Трокут Тест Груп

Още от Машини, мех. системи