Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Циркониеви ламелни дискове Aten за обработка на неръждаема стомана от СР Абразиви & Инструменти

12.03.2020 г.СР Абразиви & Инструменти, утвърден доставчик на електрически и пневматични инструменти и консумативи за тях, обяви пред Инженер.bg своето ново промоционално предложение. Сега циркониевите ламелни дискове с размер 125 mm и едрина К60 на турския производител Aten се предлагат на специална цена. Дисковете са изключително подходящи за обработка на неръждаема стомана и гарантират постигането на изключително добър резултат.Aten е турски производител, чиято мисия е да осигури високо качество и безопасни продукти на възможно най-добри цени и да създаде персонализирани и иновативни решения. СР Абразиви & Инструменти е официален представител на компанията за територията на България. От дружеството съобщиха, че стартират нова промоционална кампания на висококачествени циркониеви ламелни дискове. „Те осигуряват много добро шлайфане без прегряване, без задръстване, затъпяване или замазване. Дисковете са икономични за употреба и гарантират по-малка умора на оператора при шлайфане на големи повърхности“, посочиха от българската компания.

 

Характеристики на циркониеви ламелни дискове:


 - Външен диаметър: 125 mm;
 - Едрина на шкурката: К60;
 - Вид на шкурката: цирконий;
 - Подложка: стандартна;
 - Форма: T29 – под наклон (convex).


 

СР Абразиви & Инструменти е компания с богато продуктово портфолио, включващо абразиви (дискове за грубо шлифоване и рязане, ламелни ветрилообразни дискове, почистващи дискове, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти и спирални ленти), гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф машини и мн.др. Фирмата си партнира и с други водещи производители в областта, което ѝ позволява да предлага на своите клиенти от цялата страна продукти с доказано качество.

 

Промоцията е валидна до изчерпване на наличното количество!


Допълнителна информация за промоционалното предложение можете да намерите на Промо.bg


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: СР Абразиви & Инструменти

Още от Машини, мех. системи