Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Iscar обнови продуктовата си гама фрезери Iscarmill F75

23.06.2020 г.

 

Водещият световен производител на инструменти за рязане Iscar модернизира продуктовата си гама индексируеми челни фрезери 75° Iscarmill F75, които са предназначени за едностранни квадратни вложки SPK. „Обновената гама ще включва нови модели фрезери, които ще използват същите вложки SPKN/SPKR 1203“, съобщиха за Инженер.bg от Искар България.

 

Новите модели, които ще заменят досегашните F75, представляват челни цилиндрични фрезери и ще се предлагат с обозначението F75…-M. „Те имат усъвършенствана конструкция, чрез която се постига по-висока производителност. При новия дизайн вложките ще се монтират във фрезерите с помощта на клинов захват, който осигурява повишена надеждност на затягането и по-висока повторяемост при позициониране на режещия ръб на вложката. Освен това принципът на клиновия захват позволява бързо и лесно монтиране на вложките и тяхното индексиране“, поясниха от Искар България.


Основните характеристики на новите фрезери са:


  •  - Диаметър: 50 – 125 mm;

  •  - Конфигурация: челни цилиндрични фрезери;

  •  - Клинов захват на вложките за надеждно, бързо и лесно закрепване и индексиране;

  •  - Отвори за охлаждащата течност, насочени към всеки режещ ръб на монтираните вложки, което осигурява ефективно подаване на охлаждаща течност през тялото на фрезера;

  •  - Сребристосиво защитно покритие върху корпуса на фрезерите, което удължава експлоатационния им живот благодарение на подобрената износоустойчивост и високата антикорозионна защита.„Челните фрезери F75-M намират приложение при обработката на основни конструкционни материали като въглеродни и легирани стомани, чугун и неръждаема стомана. Те дават възможност за употреба в различни операции по фрезоване за широк кръг от индустриални отрасли“, коментираха в заключение от българския офис на Iskar.

 

Информация за фирма Искар България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Iscar, Искар България

Още от Машини, мех. системи