Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Новини

 • Тех Индустри представя ефективни концепции за почистване на инструменти на UCM

  Тех Индустри представя ефективни концепции за почистване на инструменти на UCM

  При съвременната механична обработка се наблюдава тенденция към използване на инструменти, които работят при все по-високи скорости, притежават изключителна прецизност и по-дълъг експлоатационен живот. „Компанията UCM предлага инсталации за фино почистване, които представляват оптимизирани решения, дори при най-строги изисквания за чистота“, коментираха за Инженер.bg от фирма Тех Индустри България, която предлага решенията на Ecoclean у нас.

 • Ново поколение режещи инструменти на Iscar за съвременни обработващи центри

  Ново поколение режещи инструменти на Iscar за съвременни обработващи центри

  Индустрията се нуждае от бързи и ефективни решения за масово производство. Новото поколение многошпинделни обработващи центри са разработени с оглед на това да отговорят на тези потребности, като увеличават производителността чрез едновременна обработка на от две до четири заготовки. „Инструментите на Iscar, които са предназначени за прецизна обработка с високо качество на повърхността и минимално време за монтаж, са разработени специално за центри от такъв тип“, информираха за Инженер.bg от Искар България.

 • NSK България: Приложение на NSK с 2D баркод се бори срещу фалшивите лагери

  NSK България: Приложение на NSK с 2D баркод се бори срещу фалшивите лагери

  Ново приложение, което да помогне в борбата срещу продължаващия проблем с фалшивите лагери, разработи NSK в сътрудничество със Световната асоциация на производителите на лагери WBA (World Bearing Association), съобщиха за Инженер.bg от NSK България. През последните години компанията – лидер в производството на висококачествени лагери, работи в тясно сътрудничество с WBA, JBIA и държавните органи по света за приемането на закони и процедури срещу фалшификаторите и за изземването на фалшивите продукти от пазара.

 • Безкомпромисно полиране и шлайфане на метални и дървени повърхности с абразивно кече от СР Абразиви & Инструменти

  Безкомпромисно полиране и шлайфане на метални и дървени повърхности с абразивно кече от СР Абразиви & Инструменти

  СР Абразиви и Инструменти е утвърден български доставчик на електрически и пневматични инструменти, машини и абразивни консумативи. Сред портфолиото на фирмата са и високоефективните продукти на водещия швейцарски производител Suhner. От СР Абразиви и Инструменти обявиха пред Инженер.bg свое ново топ предложение на специална цена, отнасящо се до абразивно кече (скочбрайт) за шлайфане и полиране. Не пропускайте тази страхотна оферта! Възползвайте се!

 • Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е производител с традиции на качествена инструментална екипировка и нестандартно оборудване

  Тихерт е българска производствена компания, която в продължение на десетилетия изгражда име на надежден доставчик на инструментална екипировка и нестандартно оборудване. „Нашата фирма разработва и произвежда специални инструменти, технологично оборудване и шприцформи в пълно в съответствие с изискванията на клиентите. Ние разработваме комплексни решения – от проектирането, моделирането и производството, до пускането в експлоатация“, коментираха за Инженер.bg от офиса на Тихерт.

 • Софиана: Пневматични цилиндри P1S на Parker за хранително-вкусовата промишленост

  Софиана: Пневматични цилиндри P1S на Parker за хранително-вкусовата промишленост

  Серията цилиндри от неръждаема стомана P1S на лидера в производството на пневматично оборудване Parker Hannifin е специално предназначена за използване в тежка експлоатационна среда. Хигиенното изпълнение с гладка конструкция, външните уплътнения от флуоркаучук и предварителното запълването на цилиндрите с грес, определят приложимостта на цилиндрите при производството на храни и напитки. Моделите от серията са одобрени за използване в хранително-вкусовата промишленост.

 • Бибус: Със системата за организация на работното място Toolpanel на item подходящият инструмент е винаги подръка

  Бибус: Със системата за организация на работното място Toolpanel на item подходящият инструмент е винаги подръка

  С усъвършенстваната система за организация на работните места за ръчни операции Toolpanel, немската компания item Industrietechnik осигурява повече място, ред и прегледност на инструментите. Използвайки профилни панели с жлебове 8, потребителите могат да подреждат своите инструменти в общо 19 канала на системата. Панелната конструкция води до лесно интегриране в съществуващите работни места и предлага много място за аксесоари отпред и отзад на панела.

 • Обработвайте лесно и прецизно неръждаема стомана с Finit-All. Сега на специална цена от СР Абразиви & Инструменти

  Обработвайте лесно и прецизно неръждаема стомана с Finit-All. Сега на специална цена от СР Абразиви & Инструменти

  „Обработката на неръждаема стомана никога не е била толкова лесна, колкото с Finit – All. Затова ние от СР Абразиви & Инструменти, официален представител на международната компания Cibo Abrasives, искаме да зарадваме нашите клиенти с ново топ предложение на специална цена“, обявиха от дружеството. „Представяме на вашето внимание Finit – All, инструмент от Cibo Abrasives за тези, които не са запознати с неръждаемата стомана или рядко работят с нея“, допълниха от фирмата.

 • Рапид: „За нас директната среща с потребителите e много важна“

  Рапид: „За нас директната среща с потребителите e много важна“

  От 1995 г. фирма Рапид ЕООД неизменно присъства на Международния технически панаир в Пловдив. Защото държи на традициите и на директния контакт с клиентите си от бита, индустрията и строителството. „Техническият форум ни дава възможност да запознаем посетителите с нашата дейност и да им предложим решения от стомана и сплави както за външни и интериорни пространства, така и за проекти, ориентирани към изграждането на производствени обекти“, коментираха за Инженер.bg от фирма Рапид.

 • Комбинирани машини за лазерно рязане на тръби и листов материал P-T на Bodor – универсални, безопасни, екологични

  Комбинирани машини за лазерно рязане на тръби и листов материал P-T на Bodor – универсални, безопасни, екологични

  Бодор България е представител у нас на един от най-големите производители на машини за лазерно рязане на метални тръби и листове в света Bodor Laser. С комбинираните лазери с марката Bodor потребителите могат да обработват тръби и листов материал от черна и неръждаема стомана, както и от цветни метали. „Мултифункционалният център за обработка на листов и тръбен материал предоставя възможност за оптимизация на всяко производство на метални изделия“ съобщиха от Бодор България.

Още от Машини, мех. системи