Новини

 • Заваръчна модулна система FastMig X на Kemppi – най-висок клас решение в импулсното заваряване

  Заваръчна модулна система FastMig X на Kemppi – най-висок клас решение в импулсното заваряване

  Фирма Кимекс, изключителен представител за България на заваръчна техника Kemppi, представя новата модулна заваръчна система FastMig X от т.нар. черна серия. „FastMig X е решение от най-висок клас, което удовлетворява нарастващите изисквания в този промишлен сектор. Благодарение на специфичните си характеристики, тя позволява на всеки потребител да се изправи пред най-сериозните предизвикателствата в бранша“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Кимекс.

 • Супер „гореща“ акция от СР Абразиви & Инструменти на избрани продукти и абразивни консумативи

  Супер „гореща“ акция от СР Абразиви & Инструменти на избрани продукти и абразивни консумативи

  СР Абразиви & Инструменти е фирма, утвърдила се на българския пазар със специализацията си в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. От дружеството съобщиха за Инженер.bg, че стартират нова промоционална кампания на избрани продукти от широкото му портфолио. „Горещото“ предложение включва абразивни консумативи, допълниха от СР Абразиви & Инструменти. Пълните условия на промоцията вижте в следващите редове.

 • Адара Инженеринг: Повече мощност за хигиенните приложения – GEA Hilge HYGIA вече е налична с 45 kW мотор

  Адара Инженеринг: Повече мощност за хигиенните приложения – GEA Hilge HYGIA вече е налична с 45 kW мотор

  Международният доставчик на решения за ХВП и фармацевтиката GEA разшири гамата си помпи за специални хигиенни приложения. „GEA Hilge HYGIA е допълнена с изпълнение с 45 kW мотор, като по този начин максималният дебит на серията вече достига до 180 куб. м./час. Дебютът на новия размер бе по време на престижното техническо изложение POWTECH, което се проведе през април т.г. в Нюрнберг, Германия“, съобщиха за Инженер.bg от Адара Инженеринг.

 • Димас Пласт: Запознайте се с новите си любими инструменти Kraftwerk

  Димас Пласт: Запознайте се с новите си любими инструменти Kraftwerk

  Когато за първи път вземете в ръце инструмент Kraftwerk със сигурност ще искате да го задържите! Швейцарската компания Kraftwerk произвежда висококачествени професионални ръчни инструменти и сервизно оборудване. Като изключителен представител на бранда у нас, българското дружество Димас Пласт обяви специални цени на избрани продукти от доказания производител. „Избираме да работим само с утвърдени европейски компании, тъй като за нас качеството е на първо място“, споделиха от българската фирма за Инженер.bg.

 • СР Абразиви & Инструменти обяви горещи летни цени за ъглошлайф Finit Easy в комплект с висококачествени абразиви

  СР Абразиви & Инструменти обяви горещи летни цени за ъглошлайф Finit Easy в комплект с висококачествени абразиви

  СР Абразиви & Инструменти ЕООД е утвърдена на българския пазар фирма, специализирана в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. От дружеството съобщиха за Инженер.bg, че ще зарадват своите клиенти от цялата страна с ново „горещо“ предложение. „Бихме искали да предоставим възможността на всички професионалисти да се възползват от промоционалните ни цени за ъглошлайф Finit Easy с мощност 1200 W и удължена глава“, допълниха от фирмата.

 • SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  „Siemens Digital Industries Software обяви пазарния дебют на нова версия на софтуера Solid Edge. Тя включва подобрения, които ще позволят на малките и средни компании да ускорят производствените си процеси и разработването на нови продукти. Solid Edge 2020 предлага технологии от следващо поколение, които напълно дигитализират проектирането и производството,“, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество SpaceCAD, което е официален партньор на Siemens PLM Software.

 • Гимназията по транспорт в Бургас се присъедини с микросайт към Академична борса

  Гимназията по транспорт в Бургас се присъедини с микросайт към Академична борса

  Професионална гимназия по транспорт – Бургас е поредното училище, присъединило се с микросайт към Академична борса. Гимназията е с дългогодишна история и с утвърдени традиции в подготовката на кадри за една от най-бързо развиващите се индустрии – автомобилната. Екипът ни е щастлив да приветства с „Добре дошли в семейството на Инженер.БГ!“ една толкова емблематична за гр. Бургас гимназия, предлагаща съвременно и модерно обучение в сферата на транспорта.

 • На MachTech & InnoTech 2019 Галика представи Traub TNL20 – решение за точна и икономична стругово-фрезова обработка

  На MachTech & InnoTech 2019 Галика представи Traub TNL20 – решение за точна и икономична стругово-фрезова обработка

  Като официален представител на доказаното машиностроително дружество Index Traub у нас, Галика България представи последно поколение машина за стругово-фрезова обработка на немския производител по време на MachTech & InnoTech 2019. „Моделът Traub TNL20 е стругов автомат с подвижно и фиксирано предно седло за изработване на комплексни детайли с голям брой различни стругово-фрезови и други операции“, съобщиха за Инженер.bg от Галика България.

 • Унистър от MachTech: Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство

  Унистър от MachTech: Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство

  Колко е важно да предпазиш хората, които работят с теб, от вредните влияния на промишленото производство? Отговор на този въпрос дадоха от утвърдената българска компания Унистър по време на MachTech & InnoTech. „Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство“, заявиха за Инженер.bg от фирмата, специализирана в проектирането, доставката и въвеждането в експлоатация на промишлени прахоуловители, системи за пневмотранспорт, искрогасителни инсталации и др.

 • SpaceCAD предлага работещи постпроцесори и симулационни модели за CNC машини

  SpaceCAD предлага работещи постпроцесори и симулационни модели за CNC машини

  SpaceCAD е партньор на Siemens Industry software за България и Smart Expert по отношение на решенията, които внедрява. Утвърденото българско дружество е специализирано в областта на индустриалния софтуер и решенията, които оптимизират производствените дейности. „Ние предлагаме широк набор от готови постпроцесори, тествани в реално производство, и симулационни модели, работещи със Siemens NX CAM, за най-широк кръг машини“, информираха за Инженер.bg от компанията.

Още от Машини, мех. системи