Новини

 • БР Техника: Проектиране на големи хидравлични агрегати в рамките на 5 дни с модулна система на Bosch Rexroth

  БР Техника: Проектиране на големи хидравлични агрегати в рамките на 5 дни с модулна система на Bosch Rexroth

  По-лесно, по-бързо, по-ефективно и по-икономично! С новата модулна система ABMAXX доказаният производител на хидравлични решения Bosch Rexroth ускорява проектирането и въвеждането в експлоатация на големи хидравлични агрегати за изграждане и модернизация на производствени предприятия.„С новата модулна система специалистите по хидравлика могат да изготвят търговска оферта в рамките на максимум пет работни дни“, съобщиха за Инженер.bg от Бюро за Развитие Техника.

 • Премахване на заусенъци с EWR 500 на Guehring – бързо, чисто и напълно автоматизирано

  Премахване на заусенъци с EWR 500 на Guehring – бързо, чисто и напълно автоматизирано

  Немската компания Guehring предлага обширна продуктова гама от зенкери и инструменти за премахване на заусенъци, включително и първите в света твърдосплавни инструменти. Вместо времеемката и скъпа ръчна обработка на отворите инструментите на Guehring намаляват времето за обработка чрез механично отстраняване на заусенъците в напълно автоматизиран работен процес. За осигуряване на добро качество на обработвания детайл все по-голямо значение имат изходите на отворите.

 • Кастива: Elmo Rietschle представя нови безмаслени вакуум помпи C-VLR 62 и 122

  Кастива: Elmo Rietschle представя нови безмаслени вакуум помпи C-VLR 62 и 122

  Немската компания Elmo Rietschle, част от състава на групата Gardner Denver, разработи ново поколение безмаслени вакуум помпи с палцова технология. „Доказаният немски производител предлага широк спектър вакуум помпи за различни индустриални отрасли и приложения. Новите модели палцови безмаслени вакуум помпи C-VLR 62 и 122 се отличават с компактен дизайн и въздушно охлаждане. Те са предназначени за приложение в хранително-вкусовата промишленост, преработката на пластмаси, дървообработването и много други отрасли“, съобщиха от Кастива.

 • Тихерт гарантира постоянно качество на продукцията си чрез използването на 3D координатна измервателна машина

  Тихерт гарантира постоянно качество на продукцията си чрез използването на 3D координатна измервателна машина

  В света на дигиталното производство, в който машините са в състояние да произведат части с точност до микрон, измерването също трябва да е точно и надеждно. Постоянното качество на всеки произведен детайл е от изключителна важност за доказаната българска фирма Тихерт. „В нашето производство ние използваме TIGO – трикоординатна измервателна машина (CMM), специално проектирана за работа в производствени условия“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Тихерт.

 • Заваръчна модулна система FastMig X на Kemppi – най-висок клас решение в импулсното заваряване

  Заваръчна модулна система FastMig X на Kemppi – най-висок клас решение в импулсното заваряване

  Фирма Кимекс, изключителен представител за България на заваръчна техника Kemppi, представя новата модулна заваръчна система FastMig X от т.нар. черна серия. „FastMig X е решение от най-висок клас, което удовлетворява нарастващите изисквания в този промишлен сектор. Благодарение на специфичните си характеристики, тя позволява на всеки потребител да се изправи пред най-сериозните предизвикателствата в бранша“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Кимекс.

 • Супер „гореща“ акция от СР Абразиви & Инструменти на избрани продукти и абразивни консумативи

  Супер „гореща“ акция от СР Абразиви & Инструменти на избрани продукти и абразивни консумативи

  СР Абразиви & Инструменти е фирма, утвърдила се на българския пазар със специализацията си в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. От дружеството съобщиха за Инженер.bg, че стартират нова промоционална кампания на избрани продукти от широкото му портфолио. „Горещото“ предложение включва абразивни консумативи, допълниха от СР Абразиви & Инструменти. Пълните условия на промоцията вижте в следващите редове.

 • Адара Инженеринг: Повече мощност за хигиенните приложения – GEA Hilge HYGIA вече е налична с 45 kW мотор

  Адара Инженеринг: Повече мощност за хигиенните приложения – GEA Hilge HYGIA вече е налична с 45 kW мотор

  Международният доставчик на решения за ХВП и фармацевтиката GEA разшири гамата си помпи за специални хигиенни приложения. „GEA Hilge HYGIA е допълнена с изпълнение с 45 kW мотор, като по този начин максималният дебит на серията вече достига до 180 куб. м./час. Дебютът на новия размер бе по време на престижното техническо изложение POWTECH, което се проведе през април т.г. в Нюрнберг, Германия“, съобщиха за Инженер.bg от Адара Инженеринг.

 • Димас Пласт: Запознайте се с новите си любими инструменти Kraftwerk

  Димас Пласт: Запознайте се с новите си любими инструменти Kraftwerk

  Когато за първи път вземете в ръце инструмент Kraftwerk със сигурност ще искате да го задържите! Швейцарската компания Kraftwerk произвежда висококачествени професионални ръчни инструменти и сервизно оборудване. Като изключителен представител на бранда у нас, българското дружество Димас Пласт обяви специални цени на избрани продукти от доказания производител. „Избираме да работим само с утвърдени европейски компании, тъй като за нас качеството е на първо място“, споделиха от българската фирма за Инженер.bg.

 • СР Абразиви & Инструменти обяви горещи летни цени за ъглошлайф Finit Easy в комплект с висококачествени абразиви

  СР Абразиви & Инструменти обяви горещи летни цени за ъглошлайф Finit Easy в комплект с висококачествени абразиви

  СР Абразиви & Инструменти ЕООД е утвърдена на българския пазар фирма, специализирана в предлагането на електрически и пневматични инструменти, машини и консумативи. От дружеството съобщиха за Инженер.bg, че ще зарадват своите клиенти от цялата страна с ново „горещо“ предложение. „Бихме искали да предоставим възможността на всички професионалисти да се възползват от промоционалните ни цени за ъглошлайф Finit Easy с мощност 1200 W и удължена глава“, допълниха от фирмата.

 • SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  „Siemens Digital Industries Software обяви пазарния дебют на нова версия на софтуера Solid Edge. Тя включва подобрения, които ще позволят на малките и средни компании да ускорят производствените си процеси и разработването на нови продукти. Solid Edge 2020 предлага технологии от следващо поколение, които напълно дигитализират проектирането и производството,“, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество SpaceCAD, което е официален партньор на Siemens PLM Software.

Още от Машини, мех. системи