Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Новини

 • SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  SpaceCAD: Оптимизирайте развоя и производството на продукти с новия Siemens Solid Edge 2020

  „Siemens Digital Industries Software обяви пазарния дебют на нова версия на софтуера Solid Edge. Тя включва подобрения, които ще позволят на малките и средни компании да ускорят производствените си процеси и разработването на нови продукти. Solid Edge 2020 предлага технологии от следващо поколение, които напълно дигитализират проектирането и производството,“, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество SpaceCAD, което е официален партньор на Siemens PLM Software.

 • Гимназията по транспорт в Бургас се присъедини с микросайт към Академична борса

  Гимназията по транспорт в Бургас се присъедини с микросайт към Академична борса

  Професионална гимназия по транспорт – Бургас е поредното училище, присъединило се с микросайт към Академична борса. Гимназията е с дългогодишна история и с утвърдени традиции в подготовката на кадри за една от най-бързо развиващите се индустрии – автомобилната. Екипът ни е щастлив да приветства с „Добре дошли в семейството на Инженер.БГ!“ една толкова емблематична за гр. Бургас гимназия, предлагаща съвременно и модерно обучение в сферата на транспорта.

 • На MachTech & InnoTech 2019 Галика представи Traub TNL20 – решение за точна и икономична стругово-фрезова обработка

  На MachTech & InnoTech 2019 Галика представи Traub TNL20 – решение за точна и икономична стругово-фрезова обработка

  Като официален представител на доказаното машиностроително дружество Index Traub у нас, Галика България представи последно поколение машина за стругово-фрезова обработка на немския производител по време на MachTech & InnoTech 2019. „Моделът Traub TNL20 е стругов автомат с подвижно и фиксирано предно седло за изработване на комплексни детайли с голям брой различни стругово-фрезови и други операции“, съобщиха за Инженер.bg от Галика България.

 • Унистър от MachTech: Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство

  Унистър от MachTech: Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство

  Колко е важно да предпазиш хората, които работят с теб, от вредните влияния на промишленото производство? Отговор на този въпрос дадоха от утвърдената българска компания Унистър по време на MachTech & InnoTech. „Безопасността и чистият въздух са в основата на устойчивото производство“, заявиха за Инженер.bg от фирмата, специализирана в проектирането, доставката и въвеждането в експлоатация на промишлени прахоуловители, системи за пневмотранспорт, искрогасителни инсталации и др.

 • SpaceCAD предлага работещи постпроцесори и симулационни модели за CNC машини

  SpaceCAD предлага работещи постпроцесори и симулационни модели за CNC машини

  SpaceCAD е партньор на Siemens Industry software за България и Smart Expert по отношение на решенията, които внедрява. Утвърденото българско дружество е специализирано в областта на индустриалния софтуер и решенията, които оптимизират производствените дейности. „Ние предлагаме широк набор от готови постпроцесори, тествани в реално производство, и симулационни модели, работещи със Siemens NX CAM, за най-широк кръг машини“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Кариера на международно ниво предлага стажантската програма на Атлас Копко

  Кариера на международно ниво предлага стажантската програма на Атлас Копко

  Дъщерната фирма у нас на шведската компания Atlas Copco – водещ световен доставчик на индустриално компресорно оборудване, представи своите активни стажантски позиции и плановете си за разрастване и развитие пред студентите от Технически университет – София. „Бихме искали запознаем студентите с възможностите за реализация в нашите структури, защото Atlas Copco е глобална компания, а свободните позиции очакват своите млади попълнения по целия свят“, заявиха от Атлас Копко България пред Инженер.bg.

 • Качественото измервателно оборудване е „жокерът в ръкава“ на Трокут Тест Груп за оптимизация на производствените разходи

  Качественото измервателно оборудване е „жокерът в ръкава“ на Трокут Тест Груп за оптимизация на производствените разходи

  Специалисти и предприемачи от различни сфери на машиностроенето проявиха сериозен интерес към Трокут Тест Груп по време на Mach Tech & InnoTech Expo 2019. Компанията предостави информация и демонстрира последните иновации от областта на безразрушителния контрол и механичните изпитвания от обширното си портфолио. „Наша основна цел е да сме винаги надежден партньор и да предлагаме най-качествените решения на клиентите ни“, споделиха от фирмата за Инженер.bg.

 • Celsineo – иновативна система за охлаждане от Liebherr за хладилни полуремаркета, произвеждана в България

  Celsineo – иновативна система за охлаждане от Liebherr за хладилни полуремаркета, произвеждана в България

  Съвместната работа на компаниите Liebherr и Krone доведe до създаването на революционна технология за охлаждане, която извежда икономическата ефективност на хладилния транспорт на изцяло ново ниво. „Celsineo е концепция за охлаждащи системи от ново поколение. Напълно в духа на изискванията на транспортните компании за максимално икономичност на хладилните превози, Celsineo предлага патентовано технологично решение“, информираха от Либхер-Транспортейшън Системс Марица ЕООД.

 • Мултиинженеринг: Транспортни ленти за ХВП, гарантиращи чистота, ефективност и хигиеничност

  Мултиинженеринг: Транспортни ленти за ХВП, гарантиращи чистота, ефективност и хигиеничност

  Промишлената преработка на храни включва редица предизвикателства и поставя строги изисквания към използваните технологични линии. Компанията Мултиинженеринг предлага решения за конвейерни ленти по поръчка за широка гама от приложения в ХВП. „Транспортните ленти в нашето портфолио намират приложение при обработката и опаковането на хлебни изделия, бисквити и печени закуски, шоколад, риба, месо и зеленчуци“, коментираха от офиса на Мултиинженеринг.

 • Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Вени и Ко от MachTech & InnoTech: Разработваме високопроизводителни складови машини повече от 25 години

  Поредното издание на международния технически форум MachTech & InnoTech е вече в историята. Редица утвърдени компании представиха своите последни иновации и решения в помощ на индустрията, а за пета поредна година сред тях бе и българското дружество Вени и Ко. Така че, ако товароподемната техника е брънка от веригата и на вашата дейност, но не сте успели да посетите щанда им по време на MachTech, днес ще ви разкажем кои бяха основните акценти в представянето им.

Още от Машини, мех. системи