Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

SpaceCAD: Само сега използвайте безплатен 30-дневен тест на инженерния софтуер Siemens NX

06.12.2018 г.

SpaceCAD, наложен на пазара доставчик на инженерни софтуери, ви кани да се възползвате от 30-дневния безплатен тестов период на напълно  неограничен лиценз за софтуера Siemens NX. „NX е решение, доставящо последно поколение инструменти за дизайн, симулации и производство, което позволява на компаниите да реализират стойност от технологията на дигиталните близнаци”, съобщиха за Инженер.bg от компанията –  доставчик на софтуерните продукти на Siemens у нас.„Софтуерът NX съдържа всичко необходимо за преобръщане на вашите бизнес представи, при това е изключително достъпен и лесен за използване, а изтеглянето му не съдържа големи файлове, които могат да забавят работния процес. За употребата му се изисква единствено имейл адрес“, коментираха от СпейсКад. „Необходимо е само да натиснете бутона „Старт“ и ние ще заредим нов виртуален компютър с всичко необходимо за опознаването на Siemens NX”, допълниха от българската компания.


Стартирането на софтуерната платформа може да се направи директно от вашия уеб-браузър. Kато допълнение към продукта, от българското дружество препоръчват употребата на приложението Citrix Workspace за напълно изрядна работа на NX.

 


Още едно предимство на Siemens NX е достъпното му използване от всяка една точка на света, като единственото условие е наличието на интернет връзка.


„Siemens NX е ефективно софтуерно решение на вашите проблеми. Съставен от всички необходими инструменти за конструиране, документиране, анализ и автоматизиция, Siemens NX ще направи вашите продукти по-качествени, а бизнеса ви – по-бърз и ефективен“, подчертаха още от фирмата.


Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУКИзточник на снимковия материал: СпейсКАД

Още от Машини, мех. системи