Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

SpaceCAD предлага работещи постпроцесори и симулационни модели за CNC машини

04.06.2019 г.

In Romanian   In Serbian   


SpaceCAD е партньор на Siemens Industry software за България и Smart Expert по отношение на решенията, които внедрява. Утвърденото българско дружество е специализирано в областта на индустриалния софтуер и решенията, които оптимизират производствените дейности. „Ние предлагаме широк набор от готови постпроцесори, тествани в реално производство, и симулационни модели, работещи със Siemens NX CAM, за най-широк кръг машини“, информираха за Инженер.bg от компанията.


Наличието на готови постпроцесори за CNC машините е изключително предимство при съкращаване на сроковете за механична обработка, достигането на бърза възвръщаемост на инвестициите, както и коректното изпълнение на обработките, без брак. Ето защо SpaceCAD разполага с богата гама от готови постпроцесори и симулационни модели, приложими за различни машини и работещи със Siemens NX CAM. „Нашите продукти са доказани в реални работни условия“, посочиха от доказаното дружество.Наред с това компанията предлага разработката на постпроцесори и симулационни модели за CNC машини, включително и за нестандартни.


Списък с разработените постпроцесори бихте могли да намерите ТУК.


При нужда и интерес можете да изпратите Вашето запитване на: plamena@cadcam-bg.com или да се свържете с нас на телефонен номер: 02/9033999Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Още от Машини, мех. системи