Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

SpaceCAD пуска безплатни тестови версии на Solid Edge, NX CAD и NX CAM, за да сте конкурентни и след COVID-19

24.03.2020 г.


Използвайте времето, в което COVID-19 ни затвори по домовете, за да усъвършенствате Вашите знания и да се запознаете с най-добрите средства за проектиране и производство“, призоваха специалистите от фирма SpaceCAD. Българското дружество, специализирано в областта на индустриалните софтуерни решения, предоставя уникална възможност да тествате мощните способности за 3D проектиране и производство, а инициативата е съвместно със Siemens Digital Industry software.„Казано по друг начин – нека бъдем смели, иновативни, и когато пандемията отмине, да можем с високо вдигната глава да продължим и да бъдем подготвени технологично за по-доброто бъдеще, което ни очаква. Вие, развиващите се хора, сте гръбнака на Българската индустрия!“, коментираха за Инженер.bg от SpaceCAD.


Ако търсите единна информационна среда за Вашите производствени задачи, то сега имате възможност да започнете работа в „облака“ с безплатните тестови версии на Solid Edge, NX CAD и NX CAM. Ето и линковете за достъп:

 

Siemens Solid Edge CAD: http://partnertrack.plm.automation.siemens.com/z/207/4039466


Siemens NX CAD: https://trials.ias.plm.automation.siemens.com/nx-coredesigner/


Siemens NX CAM: https://trials.ias.plm.automation.siemens.com/nx-cam/„Спейскад ООД със своите 25 години опит на българския пазар ще продължи да бъде Ваш надежден партньор и след COVID-19! Ние продължаваме да сме до Вас сега и занапред, предлагайки решения с висока добавена стойност“, заявиха в заключение от българската компания.


SpaceCAD предлага инженерни услуги за проектиране, производство и управление на жизнения цикъл, способни да решават някои от най-важните предизвикателства пред инженеринговите компании и производителите на продукти. Всички решения за целия производствен процес „от началото – до края” можете да намерите на www.spacecad.bg.


 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

Още от Машини, мех. системи