Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

SpaceCAD: Siemens Digital Industry Software и Sandvik стартираха стратегическо партньорство

06.04.2020 г.

In Romanian   In Serbian
 

SpaceCAD, доказан български доставчик на решения за оптимизация на производството и дългогодишен представител на Siemens PLM Software за България, съобщи за Инженер.bg, че компаниите Siemens Digital Industry Software и Sandvik, стартират стратегическо, технологично и бизнес партньорство, насочено към ускоряване на дигиталните иновации. „Целта е клиентите ни, произвеждащи детайли, по-бързо да преминат към използването на нови технологии. Сътрудничеството е основано на базата на опита, софтуерните платформи и дългогодишна съвместна работа между двете компании“, поясниха от SpaceCAD.Сътрудничеството между Siemens и Sandvik ще насърчи по-широкото използване на производствените данни, измерването на качеството и наблюдението на състоянието на машините и инструментите в дадено предприятие. „Анализът на производствените данни за намиране корелацията на тази информация с производителността и използването на оборудването се очаква до доведе до значителни подобрения в ефективността при производството на машинни детайли“, поясниха от SpaceCAD.

 

Партньорството между двете компании ще позволи на потребителите да ускорят дигитализацията на производствените процеси чрез осигуряване на тясна интеграция и оперативна съвместимост между TDM Systems и Metrologic Group на Sandvik, от една страна, и Siemens NX CAM, NX CMM и Teamcenter Manufacturing Resource Library (MRL) – от друга. В резултат на това, клиентите на Siemens ще получат разширен достъп до развитите възможности за автоматизирано управление на инструментите в TDM Systems, наред с 3D методите за измерване, предлагани от Metrolog X4 на Metrologic Group.


 

Българската компания SpaceCAD поддържа дългогодишно партньорство със Siemens Digital Industriy Software, като доставя първокласни софтуерни инженерни решения на производствени и развойни компании, търсещи ръст на конкурентната си способност чрез високоефективни работни процеси.

 

„Съществена част от нашата дейност е изпълнението на инженерни услуги за фирми, нуждаещи се от разработка на продукти и цифрови технологии за тяхното производство. Партньорството ни с водещата световна инженерна компания Siemens е гаранция за иновативността на нашите решения, ефективността на дигиталните процеси и бързата възвращаемост на инвестициите в дигитализация на проектирането, симулацията и производството на продукти“, споделиха от SpaceCAD.


 

Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, ще намерите ТУК.Източник на снимковия материал: SpaceCAD, siemens.com

Още от Машини, мех. системи