Пазарни акценти / Прегледи

Инж. Керанов: „Работата в Киттнер ми помага да израствам като професионалист“

24.08.2017 г.


Утвърденият лидер в областта на машиностроенето Киттнер Анлаген унд Машиненбау е компания с дългогодишна, богата история и с многобройни доволни клиенти. През последните 20 години фирмата разработва първокласни и висококачествени технологични проекти за различни индустрии от целия свят, а зад всичко това стои екип от висококвалифицирани и опитни специалисти. В днешния материал ще ви запознаем с един от тях – Иван Керанов, инженер-конструктор в Киттнер, който сподели пред Инженер.bg какво да е си част от такъв екип и от такава компания.Иван Тошков Керанов е магистър по специалност ,,Машиностроителна техника и технологииот филиала на Технически университетСофия в Пловдив. Той притежава 3 години професионален опит по специалността, а повече от една година работи в Киттнер Анлаген унд Машиненбау, където заема длъжността инженер-конструктор. Във фирмата задълженията и отговорностите му са свързани с изготвяне на конструктивна документация по задание на клиента, отразяване новостите и подобренията в стандартните машини от продуктовия каталог на фирмата, в проектиране на машини от раздела „Миячна техника“ и др.

 

„За мен е удоволствие да работя в Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД, тъй като ми предоставя възможност да се развивам по специалността си, да разширявам познанията си, да ги затвърждавам и да израствам като професионалист“, категоричен бе г-н Керанов.

 

Като основен приоритет на фирмата специалистът определя спазването на зададените срокове и свеждането до минимум на допусканите грешки, а широката гама от решения, които компанията предлага на пазара, позволява на клиентите да избират от различни иновативни и модерни технологии.

 

„Нашите продукти са проектирани и построени, за да отговорят на високите стандарти за хигиена, безопасност на храните и на персонала, както и на индивидуалните производствени нужди на всяко предприятие“, заяви конструкторът. Той допълни още, че това, с което дружеството е успяло да го привлече, е добрата среда за работа, висококвалифицираният екип от отдадени на работата експерти и положителното отношение към служителите.

 

„Ежедневно съм изправен пред предизвикателствата на конструирането. Задачите в повечето случаи имат няколко решения, от които трябва да се избере оптималният вариант“, обясни инж. Керанов. „При изпълнението на всекидневните си задачи залагам преди всичко на ефективност, бързодействие и високо качество“, подчерта той.

 

Повече информация за Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Киттнер Анлаген унд Машиненбау ЕООД

Още от Машини, мех. системи