Пазарни акценти / Прегледи

Машините за лазерно рязане на Bodor Laser – международно качество и прецизност

09.01.2019 г.


Bodor Laser е международна компания със седалище в Китай, която произвежда индустриални машини за лазерно рязане. От създаването си досега Bodor си е поставила за цел да утвърди марката, като влага сериозни средства и усилия в научно-изследователска и развойна дейност. Компанията произвежда машини за лазерно рязане с оптични влакна и CO2, включително лазерни машини за гравиране, рязане на метал и маркиране. „Изградената глобална сервизна мрежа на компанията ѝ дава възможност да бъде в услуга на своите потребители по всяко време и навсякъде. Към настоящия момент Bodor продава своите машини в над 150 държави по света”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Бодор България, партньор на Bodor Laser у нас.

 


„Фабриката на Bodor Laser в Китай е разположена върху 30 000 m2, като това е най-голямото производство на оборудване за лазерно рязане в света. Дейността отговаря на европейските стандарти и на международните разпоредби за контрол на качеството. Bodor е сертифициран по CE/FDA/ISO9001/SGS и др.“, допълниха от българската компания.Bodor Laser е международна компания, обединяваща европейското качество с интелигентното китайско производство. Професионалният екип за научно-изследователска и развойна дейност включва над 100 висoкоквалифицирани специалисти, в чиито проекти ежегодно се влагат над 10 милиона средства. Новите научни постижения в областта водят и до по-ефективни методи на рязане и по-голяма прецизност.


В стремежа си да бъде един от водещите производители в областта на лазерното рязане и да променя настоящето чрез лазерните технологии, Bodor Laser взима участие в над 60 международни изложения всяка година, за да покаже своите последни успехи в научно-изследователските си разработки.

 

Машините за лазерно рязане на Bodor се отличават с:


  • Чугунена рамка: отличаваща се с високо съдържание на въглерод, висока якост и твърдост, които гарантират висока износоустойчивост. Ниската термочувствителност и минималната деформация на рамката подобряват прецизността на оборудването за дълъг период от време и предотвратяват появата на деформации през експлоатационния му цикъл;


  • Лазерна глава с автофокус: Автоматичното фокусиране може да бъде приложено за различни фокусни разстояния, които се контролират от системата за управление на машината. Точката на фокусиране автоматично се настройва в процеса на рязане, за да се постигне оптимално рязане на металните листове с различна дебелина. Използването на технологията за бърза перфорация Bodor Lightning съкращава с 90% времето, а в съчетание с Bodor Genius осигурява нов технологичен процес, който не зависи от качествата на материала, с което се гарантира оптимален режим на рязане, икономия на газ и електроенергия и понижение на разходите;


  • Безжично дистанционно управление Mango: Удобната ергономична форма добре пасва в дланта и позволява отговор по мобилния телефон само с една ръка. Магнитът дава възможност да поставите дистанционното върху рамката за бърз и лесен достъп до него;


  • Сензорно управление: Нов голям 21.5” дисплей със сензорни функции за по-голямо удобство. Взаимодействието между дисплея на потребителския интерфейс и работната таблица за обработка осигурява по-интуитивна работа.„Наскоро Bodor Laser получи престижната награда Red Dot Award за дизайн, която се присъжда в Германия. Тази награда е израз на международното признание за иновативен и съвременен дизайн и означава, че продуктите на Bodor Laser получават най-високите и авторитетни оценки, тъй като оглавяват тенденциите в индустриалния дизайн в световен мащаб“, заявиха в заключение от Бодор България.


Повече информация за Бодор България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Бодор България, Bodor Laser

Още от Машини, мех. системи