Пазарни акценти / Прегледи

РАИС: Осигуряването на гаранционен и извънгаранционен сервиз е наше конкурентно предимство

12.03.2018 г.

In RomanianБългарското машиностроително предприятие РАИС е сред водещите имена у нас в областта на машиностроенето. Повече от 20 години фирмата успешно произвежда и рециклира металорежещи и металообработващи машини с цифрово-програмно управление (ЦПУ). Производствената листа на компанията обхваща богат набор от машини, които се характеризират със стабилност, високо качество и сигурност. „Удовлетвореността на клиента е наша основна цел, затова се ангажираме не само с предлагане и внедряване на висококачествено оборудване, но и с осигуряване на надежден гаранционен и извънгаранционен сервиз”, коментираха за Инженер.bg от РАИС.

 

За фирма РАИС развитието на сервизната дейност е стратегическа цел и задача от първостепенно значение, залегнала във фирмената политика на дружеството. „Следвайки изпълнението на тази наша цел, всички нови машини са обезпечени с 24-месечна гаранция”, информираха от дружеството.

Сервизното обслужване на РАИС включва още:

 - Периодична профилактика на машините;

 - Отстраняване на повреди в извънгаранционен срок;

 - Продажба на резервни части;

 - Модернизация, изразяваща се в допълнително монтиране на управляеми оси, монтиране на модули за осъществяване на специфични технологични операции и др.;

 - Програмно измерване и настройка на геометрията на механичните възли;

 - Архивиране на данни.

 

Сервизът на РАИС е с осигурена ресурсна и кадрова обезпеченост. Фирмата поема ангажимент за пуск, обучение и консултация на клиента по отношение на програмиране и технология за всяка закупена машина.

 

РАИС е български производител на металорежещи и металообработващи машини с ЦПУ. Продуктовата гама на компанията обхваща широко портфолио от машини собствено производство. Компанията е единственият производител на вертикални обработващи центри с типоразмери от 300 до 800 mm у нас. Фирмата извършва и пълна преработка, ремонт и модернизация на машини с ЦПУ. Също така е официален дистрибутор за България на Fanuc Robocut, Fanuc Robodrill, Fanuc Roboshot, Takisawa Machine Tools, Citizen Micro HumanTech и Miyano Machinery – Япония.


 

Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материалРАИС

Още от Машини, мех. системи