Пазарни акценти / Прегледи

Старт Инженеринг предлага богата гама от услуги в областта на металообработването

18.07.2018 г.

In Romanian   In SerbianСтарт Инженеринг е водеща българска компания в проектирането, монтажа и внедряването на нови технологии. През годините тя постепенно се наложи на пазара и като надежден доставчик на широк спектър от услуги, свързани с металообработването, в това число на листов материал, в проектирането, изработката и монтажа на метални конструкции, както и в производството на нестандартно оборудване. „Разполагаме с нова и модерна производствена база, което ни позволява да изпълняваме бързо и ефективно рязане, разкрой, заваряване на метални конструкции и други дейности, свързани с обработката на метали”, информираха за Инженер.bg от Старт Инженеринг.


Старт Инженеринг предлага новаторски решения при листообработката на черна стомана, неръждаема стомана и алуминий. „Разполагаме с CNC машина за плазмено рязане, която ни позволява да извършваме разкрой и рязане на стоманени и алуминиеви листове с дебелина до 64 mm, както и с машина за лазерно рязане CNC Лазер Хебър 1. С нея се режат листове с дебелина до 10 mm с точност от порядъка на +/- 0.1 mm”, разказаха от компанията.


В машинния парк на Старт Инженеринг са включени още: CNC машина за водоабразивно рязане, с която могат да се обработват листове с максимална дебелина от 30 mm и размери до 1000x2000 mm, както и CNC машина за газо-кислородно рязане, при която възможната дебелина на материала достига до 200 mm, а точността е от порядъка на +/- 0.1 mm.


Към предлаганите от Старт Инженеринг услуги е и извършване на 3D проектиране на метални детайли. „Нашите CAD/CAM специалисти работят със съвременен софтуер за 3D моделиране, като проектите могат да бъдат зададени от клиента или разработени от нашия екип”, споделиха от Старт Инженеринг.


Фирмата може да извършва още огъване на тежки детайли с помощта на трите си мощни абканта, подходящи за различни по размери и форма метални части. „Възможностите на абкант пресата със CNC управление Durma включват до 3 m дължина на огъване и до 240 t усилие на огъване на металния елемент“, коментираха от Старт Инженеринг.


Фирмата предлага още проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции и тръбно-изометрични възли, както и бластиране на метални конструкции и профили. За обезпечаване на тези услуги компанията разполага с двуколонна ленто-отрезна машина за прътов материал, с възможности да реже пръти с диаметър до 560 mm.


Гамата от услуги на Старт Инженеринг обхваща още сачмоструйно бластиране, което позволява почистване на профили със сечение до 300/170 mm и дължина до 12 m.


“Направлението ни “Нестандартна продукция” може да извършва 3D проектиране и изработка на нестандартни метални изделия, заваряване с робот FANUC и МИГ/МАГ заваряване”, поясниха от Старт Инженеринг. За извършване на висококачествени заварки фирмата разполага с 16 заваръчни машини, в това число 6 заваръчни апарати Lincoln Electric и 6 заваръчни апарати Kempi.


Компанията предлага още разкрой на прътов материал със сечение до 500х500 mm, както и прахово боядисване, включително на детайли с нестандартна форма.


Повече информация за Старт Инженеринг АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Старт Инженеринг АД

Още от Машини, мех. системи