Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

Целогодишен комфорт с климатиците със скрит канален монтаж на Samsung

02.08.2019 г.


Климатичните системи за скрит канален монтаж на Samsung са проектирани да работят добре при всякакви климатични условия, като осигуряват комфортни условия и през четирите годишни сезона. Голямото разнообразие от модели в портфолиото на компанията ги прави подходящи за разнообразен тип сгради и за всеки интериор. Сред тях са моделите Samsung Slim Duct, MSP Duct, HSP Duct и Outdoor Air Processing Duct.

 

Климатиците Samsung Slim Duct са разработени на базата на иновативна технология, отличават се с компактен дизайн и са подходящи за използване и в ниски помещения. MSP Duct са безшумни и с голяма далекобойност. HSP Duct имат голяма топло- и студопроизводителност, високо статично налягане и са подходящи за високи помещения, а Outdoor Air Processing Duct може да бъде присъединен към вентилация, обясниха за Инженер.bg от Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE) – поделението на Samsung, специализирано в областта на климатичната техника у нас.Климатиците Samsung Slim Duct се разполагат зад тавана и дискретно осигуряват на стаята устойчив и оптимален микроклимат. Инсталацията и поддръжката им са лесни благодарение на компактните им размери и тегло. Също така, тези климатици са изключително удобни за помещения с ниски тавани, например за жилищни сгради, хотелски сгради, офис помещения и други, които са с малка височина.„Климатизацията на по-големи пространства вече е възможна, благодарение на Samsung MSP Duct, който осигурява мощна, но безшумна работа. Неговото изключително високо статично налягане дава възможност за постигането на широко покритие чрез осигуряване на повишен дебит на въздуха към обширни зони. Това прави климатика подходящ за конферентни зали, ресторанти, театри, кина и други помещения, в които могат да се провеждат големи събития“, поясниха от SEACE.С капацитет за работа с високо външно статично налягане до 250 Pa, моделът HSP Duct осигурява висока производителност на охлаждане и отопление. Експанзивното покритие на въздуха и гъвкавата инсталация го превръщат в оптимален избор за помещения с високи тавани.„В портфолиото на Samsung е включена и канална машина за пресен обработен въздух Outdoor Air Processing Duct. С нея преработката на свежия въздух е изключително ефективна. Способността ѝ да работи в паралел с вентилационна инсталация е голямо предимство. По този начин параметрите на микроклимата могат да се покрият лесно, икономично и екологосъобразно“, заявиха в заключение от SEACE.


Повече информация за Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE), марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Samsung Electronics Air Conditioning Europe (SEACE)

Още от ОВК