Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Анализи / Техн. решения

Ново поколение кръгли смукателни вентилатори PrioAir разработи Systemair

09.08.2013 г.

Ново поколение кръгли смукателни вентилатори разработи утвърдената шведска компания Systemair, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Новата серия вентилатори ще се предлага под търговското наименование PrioAir. „Мотото на производителя при развоя на нови продукти: „Максимална производителност - минимална енергийна консумация“ отново е водещ лайтмотив при създаването на новата серия вентилатори PrioAir“, коментират от Systemair.


Какво е иновативното при вентилаторите PrioAir? „Работното колело на вентилаторите е разработено на базата на революционна оптимизирана технология за управление на въздушния поток. Като резултат конструкцията на вентилаторите позволява пренасянето на големи въздушни обеми, но с ниска консумация на ел.енергия“, коментираха за Инженер.bg от фирма Systemair.

 

Най-важните преимущества на вентилаторите PrioAir

Определящи оптималните им технически характеристики са:

 - Ниски стойности на SPF (сезонен коефициент на полезно действие) и висока ефективност на работа;

 - Оборудвани са с мощен ЕС двигател с интегрирано електронно управление, което води до оптимизиране на експлоатационните разходи и намаляване на енергийната консумация;

 - Отличават се с компактни габарити: минималното монтажно пространство осигурява лесна инсталация;

 - Произведени са от специален композитен материал, който определя ниското тегло на продукта и възможностите за бързия му и лесен монтаж;

 - Характеризират се с безшумна работа и дълъг експлоатационен живот.

 

Systemair е водеща световна компания в сектора на вентилацията, със структура в много страни по света. На българския пазар продуктите на Systemair се предлагат от дъщерната фирма на компанията у нас: Системеър.


Източник на снимков материал: Systemair

Още от ОВК