Анализи / Техн. решения

Рувекс: Oбезопасяване на централни отоплителни инсталации с италиански разширителни съдове Aquafill

19.02.2019 г.


Като резултат от многогодишни традиции в развоя и производството на решения за отопление и водоснабдяване, AquafiIl е марка с доказано високо качество, под която се предлага широка гама от разширителни съдове и резервоари под налягане. Те са предназначени за отоплителни кръгове, водопроводни системи и за всяко друго приложение, изискващо контрол върху разширението на водата, коментираха за Инженер.bg от фирма Рувекс, партньор на AquafiIl за българския пазар.Разширителните съдове Aquafill са произведени изцяло в съвременни италиански заводи, с изключително внимание към производствените процеси и безкомпромисна система за контрол на качеството. „Продуктите на компанията се предлагат с гаранция за изключителна надеждност и дълготрайност, съобразени и често надвишаващи стандартите, изисквани от най-престижните международни сертификационни системи. Това ги прави конкурентоспособни на един все по-динамичен пазар“, допълниха от фирма Рувекс.


Производствената гама на Aquafill обхваща голямо разнообразие от разширителни съдове, включително за:

 - Водоснабдителни системи;

 - Системи под налягане;

 - Гореща питейна вода;

 - Отоплителни инсталации;

 - Соларни системи и др.


На българския пазар фирма Рувекс предлага разширителни съдове на Aquafill, предназначени изцяло за обезопасяване на отоплителни инсталации. Те са налични в обем от 8 до 500 l и издържат на максимално налягане до 6 bar.


Присъединителните изводи са съответно ¾“, 1“ и 1 ½“ за високообемните модели. При необходимост от монтаж към по-специфични отоплителни инсталации, от фирмата предоставят богато разнообразие от адаптори за присъединяване към най-различни видове стандартизирани тръби и техните размери.„Като всички съдове, работещи под налягане, и моделите на италианската компания са проверени в специални сертифицирани лаборатории за съдове под налягане и се предоставят със сертификат за експлоатационна годност“, заявиха в заключение от фирма Рувекс.


Повече информация за Рувекс АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Aquafill, Рувекс

Още от ОВК