Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

Данфосс, сегмент Отопление: Фабриките на Danfoss в Китай отново работят почти на пълен капацитет

24.03.2020 г.


Фабриките на Danfoss в Китай отново работят. „Поздравления за нашите колеги в Китай. Благодарение на техните усилия, нашите шест фабрики в страната отново са натоварени на 95% от производствения си капацитет, в сравнение с времето преди кризата с COVID-19“, обявиха за Инженер.bg от Данфосс, сегмент Отопление – дъщерно дружество на международния производител на компоненти за ОВК системи.Китайските фабрики на Danfoss – както почти всички фабрики в Китай – бяха затворени от средата на януари до средата на февруари 2020 г. „Нашите колеги там се сблъскаха с огромно изоставане, защото поръчките продължаваха да идват, а машините трябваше да спрат. Но днес сме радостни и обнадеждени, че производствените мощности са натоварени с почти същия капацитет като преди извънредната ситуация в Китай. За да предотвратят повторното разпространение на вируса, нашите над 4000 колеги носят маски, а температурата им се проверява два пъти на ден. В помещенията за хранене се допускат един по един“, разказаха от Данфосс.


Ситуацията с коронавируса се развива с всеки изминал ден и нейният статус и въздействие са много различни в различните държави по света. Ето защо Danfoss поддържа тесни контакти с всички доставчици и партньори, като предприема проактивни стъпки, за да минимизира потенциалния недостиг на доставки. „Ние сме наясно, че веригите за доставки могат да бъдат засегнати от местни и регионални проблеми, тъй като коронавирусът продължава да се разпространява в световен мащаб. Но ние все още сме тук, за да ви служим и подкрепяме“, заявиха от компанията.Всички дружества на Danfoss вече са се насочили към дигитални и онлайн услуги и голяма част от служителите работят вкъщи, за да избегнат събирането на големи групи. Забранени са всички пътувания между държави и са ограничени срещите лице в лице. Представителите на компанията са напълно достъпни по телефона и онлайн, готови да обслужват своите клиенти и партньори по целия свят.


„Това безспорно е безпрецедентно време, но заедно ще преминем през този период на изпитания по най-добрия начин. Ще се съсредоточим върху това да бъдем в безопасност и да останем ангажирани в обслужването и подкрепата за нашите клиенти“, коментираха в заключение от Данфосс, сегмент Отопление.


Повече информация за Данфосс ЕООД, сегмент Отопление, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс, сегмент Отопление

Още от ОВК