Дискусии / Позиции

Енерджи-Ка: Предлагаме цялостно изграждане на съвременни и ефективни ОВК системи

23.07.2018 г.


Италианската група Caraglio (Каральо) е доказано име в областта на енергетиката, предлагайки инженерингови услуги, изграждане на индустриални инсталации и цялостни решения в обслужващия сектор. У нас групата оперира посредством своето българско представителство – дружеството Енерджи-Ка. „Възможността да се възползваме от многогодишния опит на групата Caraglio ни позволява да предложим на нашите клиенти комплексна услуга, като се започне от проектирането и се стигне до изпълнение „до ключ” на всички инсталации в една сграда“, информираха за Инженер.bg от българското дружество.Изграждането на инсталации за отопление, вентилация и климатизация не прави изключение. „Предлагаме проектиране на ОВК системи за всякакъв тип сгради, в това число индустриални предприятия, търговски центрове, бизнес сгради и хотели и т.н.“, заявиха от Енерджи-Ка. „Услугата включва още доставката и монтажа на необходимото оборудване, например VRF системи, водоохлаждащи агрегати, сплит и мулти сплит системи, всякакъв тип термопомпи, климатични камери, вентилатори, котли, отоплителни тела, а също така и на спомагателно оборудване, като тръби, фитинги и др.“, допълниха от компанията.


При реализацията на ОВК системите от Енерджи-Ка залагат на гъвкави решения, реализирани на базата на висококачествени и енергийно-ефективни продукти. „По този начин ние гарантираме здравина и надеждност на инсталациите, както и бърза възвращаемост на инвестицията за нашите клиенти“, коментираха от българското дружество.При избора на оборудване, екипът на Енерджи-Ка се стреми то да отговаря както на спецификите на приложението, така и да покрие изискванията на клиентите. Компанията поема и всякаква отговорност по отношение изпълнението на инсталациите и осигурява редовна или извънредна поддръжка на оборудването, в зависимост от изискванията на клиента.


„За нас връзката с клиентите е от изключително важно значение, а основен приоритет в отношенията ни с тях са искреността, учтивостта и високият професионализъм“, категорични са от Енерджи-Ка.


Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка

Още от ОВК