Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Дискусии / Позиции

Оптимален микроклимат през лятото! Вижте защо хотелската верига КООП се довери на производителя на ОВК техника Клима КГ

22.08.2019 г.

В разгара на лятото всеки търси прохладни кътчета, където да намери спасение от жаркото слънце. И тъй като морският бриз перфектно се справя с тази задача, често изборът е да се отправим към родните и чуждестранни морски курорти. Когато дойде време за почивка от плажните забавления обаче, нищо не може да замени удобството на добре климатизираните, съвременно обзаведени стаи в хотелите. А тук на помощ идва модерната климатична техника каквато предлагат от Клима КГ – български производител на вентилационно, климатично и отоплително оборудване. „Сред рефертните ни обекти са хотелите от веригата КООП в Китен и Несебър, които ни се довериха да осигурим температурен комфорт по време на всеки годишен сезон“, разказаха за Инженер.bg от българската фирма.Китен и Несебър са едни от най-посещаваните и „горещи“ летни дестинации. Тази част на родното ни крайбрежие е богата на природни, исторически и археологически забележителности. Китен примамва с обширните си южни плажове, над които гористите разклонения на Странджа планина се оглеждат в бистрите морски дълбини. Несебър е разположен на малък полуостров между Варна и Бургас и е един от най-старите градове в Европа.

Безспорно родното Черноморие има какво да покаже, но не само богатата ни история и златният пясък привличат туристи от цял свят. Облагородяването на хотелската база в последните години прави сериозно впечатление, а за това се грижат фирми като Клима КГ. Производствената база на предприятието е оборудвана с модерни и съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция.


„Разполагаме със специализирани звена за монтаж на вентилационни, климатични, отоплителни, ВиК, спринклерни и електроинсталации, както и със сервизна група за поддръжка. Това ни дава възможност да изпълняваме качествено и в срок редица проекти във всяка точка на страната“, посочиха от Клима КГ.

 

Знаете ли, че Несебър е наследник на древното тракийско селище Месембрия, което означава град на Мелса? През годините градът е загубил 1/3 от територията си, която е отмита от морето. Данни от древността сочат, че именно тук е роден легендарният разказвач на басни Езоп.

Висококвалифицираният екип на фирмата се състои от млади инженери и доказани специалисти в областта на вентилацията, климатизацията и топлотехниката и винаги се стреми да намери оптимално решение, съобразено с изискванията на клиентите. А доказателство за това са и официалните референции за извършените от компанията инженерингови дейности за хотелската верига КООП.

 

Повече информация за Клима КГ ЕООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Клима КГ, pixabay.com

Още от ОВК