Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица редица университети в страната започнаха подготовка за научни конференции, семинари и изложения, а фирмите продължават да дават възможности на студентите да се включат в реална работна атмосфера чрез стипендиантските им програми. Съобщихме ви и за няколко споразумения за сътрудничество в помощ на бизнеса, които сключиха помежду си компании и институции. Ако сте пропуснали нещо от новините, посетете ни на www.борса.bg.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! След като изпратихме 2017 г. дойде ред да обобщим и новините от първата седмица на 2018 г. В нашия фокус влязоха проектът на БАВ за „Насърчаване на заетостта във водния сектор”, концесията за близо 500 000 лв. край Айтос, възможността за изграждане на индустриална зона в Търговище, плановете на швейцарската инвестиционна компания FOS Asset Management SA да рестартира пирометалургичното предприятие Feni Industries в Македония и мн.др. Тези и още новини можете да намерите на www.борса.bg.

 • Честито Рождество Христово!

  Честито Рождество Христово!

  Скъпи колеги, партньори, приятели и почитатели на Инженер.bg,

  От все сърце ви пожелаваме незабравими Коледни и Новогодишни празници, изпълнени със семеен уют, топлина и хармония! Нека коледната магия ни направи по-добри, смирени, способни да прощаваме и споделяме! Бъдете щастливи, дръзновени и влюбени, а под елхата за вас да са отредени най-ценните дарове – здраве и осъществяване на най-съкровените ви мечти!

 • Свързващият комплект Multiblock T-RTL и термостат pinox H на Oventrop отличен с German Design Award 2018

  Свързващият комплект Multiblock T-RTL и термостат pinox H на Oventrop отличен с German Design Award 2018

  Свързващият комплект, състоящ се от радиаторен вентил Multiblock T-RTL и термостат - модел pinox H, производство на водещия производител Oventrop, бе отличен с престижната награда German Design Award 2018, съобщиха за Инженер.bg от българския офис на компанията. Германският съвет по дизайн, който ежегодно присъжда наградата, обяви комплекта Multiblock T-RTL/pinox H за победител в категория „Енергия”. Наред с това той бе отличен и за своите естетика, качество, дизайн и функционалност.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Въпреки лошите атмосферни условия бизнесът не буксува, а ние не спираме да ви информираме за купищата новини, инвестиции и събития. Разбрахме каква ще е водещата тема на председателство ни на Съвета на ЕС, а също и на кого бяха връчени наградите „Иновативна фирма за 2017 г.“ и „Изобретател на годината“ от Патентното ведомство. Можете да намерите тези и още вести за бизнеса у нас и на Балканите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с традиционния ни едноминутен обзор на новини от изминалата седмица.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Вярваме, че днешните студенти са гениалните инженери и забележителните лидери на утрешния ден. Начинът да подкрепяме тяхното развитие е да им осигурим всички необходими условия за успешното им обучение и изграждането им като личности и професионалисти. Един от съвременните начини това да се случва е българските университети да приемат и организират международни форуми, по време на които студентите да обменят опит помежду си и да се интегрират успешно в интернационалната бизнес общност. Следете новините на www.борса.bg.

 • Либхер-Хаусгерете Марица на Дни на кариерата – за стажантските и стипендиантските програми на компанията

  Либхер-Хаусгерете Марица на Дни на кариерата – за стажантските и стипендиантските програми на компанията

  И тази година форумът Дни на кариерата се превърна в трибуна за множество водещи български и международни компании, на която те ясно дадоха гласност на кариерните възможности за развитие, които предлагат на младите специалисти у нас. Събитието традиционно бе организирано от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ към Технически университет – София. Сред фирмите-участници за поредна година бе един от най-големите производители у нас – Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД.

 • Семинар, посветен на най-новите модели термопомпи Atlantic, организира Булклима за проектанти, инсталатори и експерти

  Семинар, посветен на най-новите модели термопомпи Atlantic, организира Булклима за проектанти, инсталатори и експерти

  На 25 и 26 октомври 2017 г., българската компания Булклима, утвърдена в сферата на ОВК решенията, проведе два идентични семинара на тема „Термопомпи Atlantic въздух-вода и хибридни решения. Нова гама термопомпи Alfea AI с меню на български език и смарт контрол“. Събитията бяха организирани във връзка с новото партньорство между българското дружество и френския производител на решения за климатизация Atlantic, заявиха пред Инженер.bg от компанията.

 • Интер Експо Център – София ще бъде домакин на най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовия и хорека сектор

  Интер Експо Център – София ще бъде домакин на най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовия и хорека сектор

  Най-голямото B2B събитие в хранително-вкусовата промишленост и хорека сектора ще се проведе от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център – София. По време на международния форум в шестте зали на изложбения център паралелно ще се състоят изложенията Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре. „Освен хранителни изделия и напитки, посетителите ще видят и богато разнообразие от машини и оборудване, които се прилагат в модерните производствени процеси на всяка успешна компания“, съобщиха за Инженер.bg организаторите.

 • „Дни на кариерата“ за дванадесети пореден път в най-голямото техническо висше учебно заведение в България

  „Дни на кариерата“ за дванадесети пореден път в най-голямото техническо висше учебно заведение в България

  За поредна година Технически университет – София и Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ събраха под един покрив студенти и работодатели от водещи фирми от цялата страна. Традиционното изложение на компании – „Дни на кариерата“ бе открито днес и ще продължи на 18 октомври 2017 г. на територията на ТУ-София. Като редовен участник, Инженер.bg отново е в епицентъра на събитието като медиен партньор на утвърденото изложение и ще ви информира за всичко ново и интересно!

Още от ОВК