Събития

Данфосс раздава подаръци! Участвайте в играта по радио Z Rock и спечелете три термостатни глави Danfoss Eco

05.02.2019 г.

Иновативната компания Данфосс отново сбъдва мечти! Но изненадва ли ви това? Този път европейският лидер в производството на комплексни отоплителни решения раздава подаръци! „Спечелете много награди от нас, докато слушате радио Z Rock от 4 до 15 февруари 2019 г.”, обявиха за Инженер.bg от Данфосс, сегмент Отопление!

 


От 4 до 15 февруари всеки любител на едно от най-слушаните радиа в България – Z Rock, е потенциален победител в кампанията на Данфосс. Колаборацията между двете фирми ще донесе на почитателите им 6 уникални награди от Данфосс и една голяма награда – цели 3 интелигентни радиаторни термостатни глави Danfoss Eco! 

 

Звучи прекрасно! И наистина е така, а условията са много лесни! „Всичко, което трябва да направите, е да участвате в радио играта по Z Rock. Всеки понеделник, сряда и петък, в три различни предавания, ще чуете по един въпрос, зададен от водещите, който е свързан с марката Danfoss или с радиаторния термостат Danfoss Eco. По този начин ще има общо 6 въпроса към слушателите на Z Rock и съответно 6 награди, разпределени между участниците, отговорили правилно”, разясниха от българското дружество.

 

Победителите от ежедневните куизове ще бъдат изтеглени на случаен принцип, а наградите включват брандирана шапка, полар, порцеланова чаша, термочаша, поло шърт, чадър или дъждобран.

 


За най-големия късметлия, който ще бъде обявен в края на играта, наградата е наистина специална, а и много практична. Големият победител ще прибера у дома цели три продукта, отличени с награда за дизайн Red Dot Awards – интелигентни термостатни глави Danfoss Eco, които ще може да инсталира в дома си и да намали разходите си за отопление с до 30%!

 

Участвайте и спечелете невероятните продукти от Данфосс! Въпросите можете да чуете в ефира на Z Rock радио в предаванията „Буги тайм“ от 6:00 до 10:00 ч., „Голият обяд“ от 10:00 до 14:00 ч. и „Hijack Show“ от 14:00 до 18:00 ч.

 

Дайте вашите отговори на имейл: igra@zrockbulgaria.bg. Ако въпросите ви затрудняват, можете да потърсите жокери на сайта на европейския лидер ТУК.

 

Повече информация за Данфосс, сегмент Отопление ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Данфосс, сегмент Отопление

Още от ОВК