Събития

Данфосс, сегмент Отопление: Участваме на „Стажове“, защото вярваме, че младото поколение е много креативно

12.04.2019 г.

Тази година, по време на едно от най-мащабните кариерни изложения у нас, българските студенти ще имат възможността да се запознаят с част от екипа на европейския лидер в производството на интелигентни отоплителни системи  Данфосс, сегмент Отопление. На 16-ти април 2019 г. дъщерното дружество на Danfoss ще бъде част от изложението „Стажове” в Технически университет – София, информираха за Инженер.bg от компанията.

 


„Кариерният форум е от голямо значение за нас и развитието на компанията ни. Това е мястото, на което за първи път се сблъскваме с мечтите и очакванията на бъдещите инженери, част от които един ден ще бъдат наши колеги. Ние от Данфосс вярваме, че младото поколение е много креативно и неговите идеи биха били полезни за развитието на всяка една фирма”, коментираха от компанията.

 

Данфос ЕООД, сегмент Отопление, е дъщерно дружество на световно признатия лидер в областта на отоплителната и хладилна техника Danfoss. Фирма Danfoss е основана през 1933 г. от инж. Мадс Клаусен (Mads Clausen) в Нордборг, Дания. 

 

 

Още през 1981 г. датската компания има представителство у нас. През 1997 г. групата взема решение да регистрира собствена търговска фирма в България. Няколко години по-късно е основан завод за производство на вентили за радиаторни термостати и сензори за тях в България. „Първоначално в него работят едва 6 човека. Впоследствие обаче, той увеличава многократно не само персонала си, но и номенклатурата от произвеждани изделия, включително с термо-задвижки, дизайнерски вентили и сензори, многообразие от ръчни баланс вентили, хромирани сензори и др.“, разказаха от българското дружество за присъствието на бранда у нас.

 

През годините Данфосс, сегмент Отопление, успя да се наложи на българския пазар със своите интелигентни системи за отопление. 

 

По време на изложението „Стажове” студентите ще имат шанса да се срещнащ с част от екипа на Данфосс България. Всеки, посетил щанда на българското дружество, ще може да получи подробна информация за възможностите за кариерно развитие в компанията.

 

Повече информация за Данфосс България, сегмент Отопление, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg.


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Danfoss, Данфосс ЕООД, сегмент Отопление

Още от ОВК