Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Информационните бюлетини на Инженер.bg: таргетирани и несравнимо по-функционални

07.02.2020 г.
Скъпи колеги, читатели и приятели, 
 
От години екипът ни информира за новостите от света на техниката, технологиите и техническите решения  чрез своите информационни бюлетини. За нас времето и вниманието на нашите читатели е изключително ценно. Затова решихме да стартираме новата 2020 година с много по-прецизно таргетирани, тематично разделени и несравнимо по-функционални бюлетини отпреди. За нас е удоволствие да обявим, че големият Информационен бюлетин на Инженер.bg се разделя на два специализирани ежемесечни бюлетина – за индустрията и за архитектурата и строителството!
 

Знаете ли, че на 67% от територията на България има достъп до Интернет (по данни на НСИ)? Любопитен факт е, че 1 500 000 български потребители са пазарували онлайн през 2019 г., според BEA e-commerce Passport 2019, а най-активно пазаруващият онлайн регион у нас е Североизточна България.


Индустриален бюлетин на Инженер.bg – оптимизиран и насочен към инженери от всички йерархични нива и области в индустрията
 
В него можете да откриете информация за предстоящи събития и обучения; интересни и актуални индустриални проекти; интервюта с утвърдени представители на бранша; навлизане на нови компании на българския пазар; технически иновации; пазарен дебют на нови продукти, технически промоции за професионалисти, обяви за работа и още, и още.

 
Бюлетинът има 12 издания в годината, по 1 брой всеки месец.
 
Ако вие сте инженер в областта на автомобилната индустрия, енергетиката, електрониката, електротехниката, ВиК и ОВК сектора, машиностроенето, металургията, корабостроенето, авиацията, целулозно-хартиената индустрия, хранително-вкусовата или химическата индустрия и др., то Индустриален бюлетин на Инженер.bg се списва точно за вас! Регистрирайте се сега ТУК!


Любопитен факт: 90% от потребителите, които са посетили магазин на място, споделят, че са го проучили първо онлайн, според Google Survey, 2019 г.).


Архитектурно-строителен бюлетин на Инженер.bg – специално избрано съдържание за архитекти, проектанти, строители и инвеститори
 
Специалното онлайн издание за архитекти на Инженер.bg няма еквивалент на българския пазар и е добре познато на архитектурната общност у нас. През новата година обаче, ще видим един изцяло нов, много по-функционален и много по-съдържателен бюлетин. От началото на 2020 година, екипът ни разшири изданието, така че в него да може да се открие цялата информация, вълнуваща специалистите в областта на архитектурата и строителството.  

 
В него ще намерите информация за водещи марки, иновативни технически решения и системи, модерни и същевременно функционални технологии, както и за интересни проекти и референции от сферата на сградните инсталации от всички точки на земното кълбо.
 
Какво още? В онлайн изданието вече могат да бъдат открити и актуални промоционални предложения от областта на отоплението, вентилацията и климатизацията (ОВК), електротехниката и автоматизацията., както и други професионални области.

 
Търсите си работа? Чудесно! Бюлетинът предлага и това! Вече можете да следите актуалните вакантни позиции за строители, проектанти и архитекти.
 
Бюлетинът има 12 издания в годината, по 1 брой за всеки месец.
 
Ако вие сте архитект, проектант, строител, фасилити мениджър, хотелиер или инвеститор, то Архитектурно-строителен бюлетин се списва точно за вас! Регистрирайте се сега ТУК!

 

77% от бизнесите смятат, че онлайн присъствието им подобрява разпознаваемостта и доверието в бранда, според MarTech Advisor, 2016 г.Вече изпратихме първите издания на бюлетините за годината. И това е само началото! През 2020 г. ви очакват още куп изненади от нас, за които вече нямаме търпение да ви разкажем! Очаквайте много скоро още информация „от кухнята“ на Инженер.БГ! 

Вие сте компания – производител или доставчик на техника и/или технически решения и искате да се включите в някой от нашите бюлетини? Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0884 70 14 23 или e-mail: office.engineer.bg@gmail.com! Екипът ни ще ви изготви най-доброто персонализирано според вашите цели предложение! Очакваме ви с нетърпение!

 
Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com

Още от ОВК