Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

Вдъхновен от модерния интериор, регулаторът Unibox на Oventrop със златен приз от Eвропейските награди за дизайн

18.07.2019 г.

Вдъхновен от философията на модерния интериор, оценен и награден от Европейските награди за продуктов дизайн (European Product Design Award), регулаторът Unibox T-RTL на Oventrop е изключително впечатляващ. Продуктите на компанията от години са водещи в дизайна и иновациите и наградата за пореден път го доказва. „Гордеем се, че нашият регулатор получи златен приз за продуктовия си дизайн в категорията „Продукти за домашен интериор – ключове и системи за контрол на температура, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас Овентроп.


 

Oventrop е водещ европейски производител на комплексни решения за отопление и един от малкото в индустрията, получили толкова много награди за своите проекти. Конструирането и проектирането на продуктите с марка Oventrop се извършва от висококвалифицирани специалисти във фабриките на компанията в Германия, които работят заедно с водещи външни дизайнери, за да почерпят максимално свежи идеи и непрекъснато да подобряват техническите си резултати и постижения.

 

Един от най-новите проекти, който отговаря напълно на съвременните - увеличаващи се по сложност, изисквания, свързани с топлоизолациите и енергийно-ефективните сгради, е Unibox T-RTL. Устройството за стена на немския производител Oventrop осигурява енергийно оптимизирано управление и регулиране на температурата на повърхностни отоплителни системи. Unibox разполага с дизайнерско покритие и ергономично оптимизиран механизъм за управление. „Покритието е изработено от висококачествено стъкло с гланцов ефект, така че устройството лесно да може да бъде интегрирано в интериора на почти всяка съвременна среда на живот. Ръчният механизъм се изработва от висококачествена неръждаема стомана или с хромирано покритие за аристократичен завършек на външния вид на уреда“, посочиха от Овентроп.


 

Целта на конкурса European Product Design Award е да популяризира продукти с иновативен дизайн на стария континент. Журито се състои от независими дизайнери, които оценяват усилията на талантливи и креативни екипи по определени критерии. Наградите в различните категории се поднасят за реализирани творения, които отговарят на добре обмислени и практични принципи на проектиране и имат за цел да подобрят нашето ежедневие. Тяхното предназначение може да решава проблем, да улеснява живота или просто да допринася за доброто настроение на ползвателите му.


 

Повече информация за Овентроп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Овентроп, Oventrop, European Product Design Award

Още от ОВК