Събития

Belimo произведе своя 100-милионен механизъм и изкачи ново значимо стъпало в своя възходящ курс на развитие

18.01.2020 г.


В началото на 2020 г. Belimo произведе и достави своя 100-милионен изпълнителен механизъм и с това изкачи ново, изключително значимо стъпало в своя възходящ курс на развитие. Швейцарският производител на регулиращо оборудване в ОВК сферата отбеляза тържествено този забележителен резултат, с който продължава да пише своята успешна история. „Всеки един от продуктите на Belimo спомага за енергийната ефективност в сградите, без да нарушава комфорта на обитателите им“, заявиха пред Инженер.bg от Белимо България по повод ключовия етап в развитието на компанията.100 милиона – толкова са произведените и доставените от Belimo изпълнителни механизми по целия свят. „Чрез това рекордно за индустрията достижение, Belimo доказа необходимостта от иновативни продукти, допринасящи за повишаване на комфорта, енергийната ефективност и безопасността в сградите“, коментираха още от българското дружество на световния лидер в областта на оборудването за регулиране в системи за отопление, вентилация и климатизация.


Изпълнителният директор на компанията-производител – г-н Ларс ван дер Хаген (б.ред. на снимката в ляво) подчерта, че зад това постижение стоят не само най-добрите продукти и логистика, а и служителите с техния нестихващ стремеж да предложат на клиентите повече стойност от очакваното. „Това е въпрос на технически иновации и тяхното отражение върху устойчивостта. 40% от CO2 емисиите се дължат на сградите. С ефективна сградна автоматизация може да се постигне тяхното редуциране наполовина в сравнение с обектите, където такава отсъства“, посочи той.


„Юбилейният, 100-милионен изпълнителен механизъм е PR задвижване, което също предлага тази постоянна добавена стойност. Механизмите Belimo PR моторизират бътерфлай клапи с приложение във водоснабдителни инсталации, а консумацията им е само 20 W, което е с около 80% по-малко в сравнение с конкурентни продукти“, поясниха от Белимо България.


„Ние сме горди, поглеждайки назад към тези 100 милиона изпълнителни механизми. Огромното доверие, което получаваме от нашите клиенти и партньори, направиха това възможно и искаме да им благодарим за този съвместен успех“, заяви г-н ван дер Хаген в заключение.Повече информация за Белимо България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Белимо България, Belimo

Още от ОВК