Събития

 • Търсите успешна кариера? Либхер-Хаусгерете Марица с разнообразни предложения на „Дни на кариерата“

  Търсите успешна кариера? Либхер-Хаусгерете Марица с разнообразни предложения на „Дни на кариерата“

  Сред работодателите, с които посетителите на изложението „Дни на кариерата“ ще могат да се срещнат, е и производителят на хладилна техника Либхер-Хаусгерете Марица. „С участието си в кариерния форум ще запознаем обучаващите се в технически направления с предлаганите от нас разнообразни работни позиции. Наша цел е да привлечем младежите в безкрайните възможности за развитие в нашата производствена сфера“, разказаха от Либхер-Хаусгерете Марица.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Изминалата седмица беше изключително динамична за екипа на Инженер.БГ, както и за бизнеса у нас и на Балканите. Присъствахме на 75-то издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив. Стартира и стажантската програма на Немечек, изграждането на нов завод за авто интериор в Сърбия, строителството на Park Lane Office Center в София и мн.др. Още от новините на фокус в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • BHTC с поредно признание за иновативен продукт. Включете се в отбора на победителите!

  BHTC с поредно признание за иновативен продукт. Включете се в отбора на победителите!

  Водещият немски производител на решения за автомобилостроенето Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) получи престижна награда от „Innovation Award Lippstadt“ за своя иновативен продукт – метален блок със сензорна технология. Призът е в категория „Икономика“ и бе връчен на официална церемония, по време на която бяха раздадени награди за новаторските разработки на компании, ситуирани в областта на Липщад, Германия.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че екипът ни ще ви очаква на изложението за квалифицирани кадри и топ таланти Career Show през септември? А научихте ли, че още две професионални гимназии се присъединиха към нашето семейство с микросайтове в Академична борса? Това са Професионална гимназия по механоелектротехника – Плевен и Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване „Христо Ботев“ в Пловдив. Още новини в областта на инвестициите, HR и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли за събитията от изминалата седмица? Още две професонални гимназии се присъединиха към Академична борса – Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“ и Професионална гимназия по механоелектротехника в гр. Пазарджик, а пък професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване „Христо Ботев“ в гр. Пловдив вече има нова, модерна работилница. Още от новините на фокус в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • Вдъхновен от модерния интериор, регулаторът Unibox на Oventrop със златен приз от Eвропейските награди за дизайн

  Вдъхновен от модерния интериор, регулаторът Unibox на Oventrop със златен приз от Eвропейските награди за дизайн

  Вдъхновен от философията на модерния интериор, оценен и награден от Европейските награди за продуктов дизайн (European Product Design Award), регулаторът Unibox T-RTL на Oventrop е изключително впечатляващ. „Гордеем се, че нашият регулатор получи златен приз за продуктовия си дизайн в категорията „Продукти за домашен интериор – ключове и системи за контрол на температура“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас Овентроп.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви съобщихме за редица нови инвестиции у нас и на Балканите. Информирахме ви за възможностите за дуално обучение на Варненската морска гимназия, както и за разкриването на нови работни места в София от фирма Bosch Software Innovations. Съобщихме ви и за партньорството на Македония и UNICEF, целящо създаването на цифрови решения за деца с увреждания. Още от новините на фокус в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе се присъедини с микросайт към Академична борса

  ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе се присъедини с микросайт към Академична борса

  Скъпи колеги, приятели и читатели на Инженер.bg,
  Щастливи сме да приветстваме с „Добре дошли в семейството на Инженер.БГ!“ първото училище в Академична борса, което обучава ученици от областта на архитектурата и строителството, а именно Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе. Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за чудесното сътрудничество и пожелава успешни съвместни инициативи!

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че професионалната гимназия по транспорт в гр. Бургас се присъедини към Академична борса с микросайт? А научихте ли, че можете да вземете бонус от ITEAM Bulgaria, ако им препоръчате хардуерен инженер? За тези и други новини ви информирахме миналата седмица. Още от акцентите в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още новости можете да прочетете на www.борса.bg.

 • Бер-Хелла Термоконтрол спечели първа награда в националния конкурс „Най-зелените компании на България“ 2019

  Бер-Хелла Термоконтрол спечели първа награда в националния конкурс „Най-зелените компании на България“ 2019

  На 7 юни 2019 г. се проведе националният конкурс „Най-зелените компании на България“, на който Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) спечели първо място. „Зелен Оскар“ бе връчен на българското дружество във връзка с разширението на производствената му база в Икономическа зона София – Божурище. „Чрез разширената база ще увеличим капацитета си на производството, без да правим компромис със здравето на колегите ни и това на природата като цяло“, заявиха пред Инженер.bg от BHTC България.

Още от ОВК