Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Научихте ли, че на тазгодишните изложения EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet, които ще се проведат от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София участие ще вземат фирми от 11 държави? А разбрахте ли за състезанието по енергетика, което предизвиква гимназистите от цялата страна. Вие, студенти, имате възможността да спечелите стипендия на името на проф. д-р Кръстьо Петков! Тези и още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • Бер-Хелла Термоконтрол: „2018 година премина под знака на бизнес успехи и обществено значими проекти”

  Бер-Хелла Термоконтрол: „2018 година премина под знака на бизнес успехи и обществено значими проекти”

  „Изминалата 2018 г. премина под знака на постигнати успехи, положителни резултати и подготовка за нови мащабни и интересни проекти за Бер-Хелла Термоконтрол. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа, високия професионализъм, отговорност и отдаденост на всеки член от екипа ни”, заявиха за Инженер.bg от българската компания, част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш BHTC.

 • Данфосс раздава подаръци! Участвайте в играта по радио Z Rock и спечелете три термостатни глави Danfoss Eco

  Данфосс раздава подаръци! Участвайте в играта по радио Z Rock и спечелете три термостатни глави Danfoss Eco

  Иновативната компания Данфосс отново сбъдва мечти! Но изненадва ли ви това? Този път европейският лидер в производството на комплексни отоплителни решения раздава подаръци! „Спечелете много награди от нас, докато слушате радио Z Rock от 4 до 15 февруари 2019 г.”, обявиха за Инженер.bg от Данфосс, сегмент Отопление! В този период всеки любител на едно от най-слушаните радиа в България – Z Rock, е потенциален победител в кампанията на Данфосс.

 • BHTC спечели приз в категория „Голямо предприятие“ на „Наградите на германската икономика в България“

  BHTC спечели приз в категория „Голямо предприятие“ на „Наградите на германската икономика в България“

  На 24 януари 2019 г. се проведе официалната церемония по връчването на „Наградите на германската икономика в България“. Водещият производител на климатични системи в автомобилния бранш Бер-Хелла Термоконтрол бе с цели две номинации от престижните отличия, като в края на празничната вечер фирмата си тръгна с приз в категорията „Голямо предприятие“, съобщиха от българското дружество. Бер-Хелла Термоконтрол е подразделение на водещия немски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Научихте ли за анонимната анкета, която състави нашият екип в помощ на експертите по човешки ресурси, на тема „Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?”? А разбрахте ли кои са номинираните в годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора и в „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.? Още новини в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  Българското дружество Бер-Хелла Термоконтрол, част от водещия световен производител на климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), е номинирано в две категории на „Наградите на германската икономика в България“ за дейността си през 2018 г., информираха за Инженер.bg от компанията. Събитието по връчването на наградите ще се състои на 24 януари 2019 г. от 19 ч. в Софийската градска художествена галерия.

 • Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  „Честността и отговорността са най-важните личностни качества, които Бер-Хелла Термоконтрол търси у своите служители“, заявиха от компанията за Инженер.bg по време на „Дни на кариерата“ – изложение за работодатели, което се провежда ежегодно в Технически университет – София. Българското дружество е част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

 • Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, с който ще създаде нови 250 работни места

  Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, с който ще създаде нови 250 работни места

  Водещият пазарен лидер, специализиран в производството на климатични системи за автомобилния бранш, Бер-Хелла Термоконтрол разширява своята база в Индустриална зона „София-Божурище“. Инвестицията ще коства на компанията близо 32 млн. лв. и ще осигури нови 250 работни места. По тази причина, съгласно Закона за насърчаване на инвестициите, дружеството получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Парти с много настроение отбеляза тържественото откриване на новия офис с обучителна зала на Висман България

  Парти с много настроение отбеляза тържественото откриване на новия офис с обучителна зала на Висман България

  Изискан, представителен и модерен – това са квалификации, които с пълно основание могат да се дадат на новия офис на Висман България. И пълен с позитивни и компетентни специалисти, при това умеещи да се забавляват много. Както показаха и доказаха всички от екипа на компанията на 9-ти ноември по време на купона, с който отбелязаха официалното откриване на професионални си дом, намиращ се във Вертиго Бизнес Тауър на столичния булевард „България“ 109.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Дори и с падането на първия сняг за сезона бизнесът не спира да изкачва стъпалата към нови успехи, а събитийният календар за специалисти и предприемачи е все така натоварен. Предстои конференцията на БАВ, посветена на ОПОС и ПРСР, а в Габрово организират семинари за младежи с бизнес идеи. Запознахме ви с бъдещите инвестиции в България и на Балканите, както и с новините в академичния свят, образованието и човешките ресурси. Сега е време да ви оставим с традиционния ни седмичен обзор.

Още от ОВК