Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли за събитията от изминалата седмица? Още две професонални гимназии се присъединиха към Академична борса – Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“ и Професионална гимназия по механоелектротехника в гр. Пазарджик, а пък професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване „Христо Ботев“ в гр. Пловдив вече има нова, модерна работилница. Още от новините на фокус в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • Вдъхновен от модерния интериор, регулаторът Unibox на Oventrop със златен приз от Eвропейските награди за дизайн

  Вдъхновен от модерния интериор, регулаторът Unibox на Oventrop със златен приз от Eвропейските награди за дизайн

  Вдъхновен от философията на модерния интериор, оценен и награден от Европейските награди за продуктов дизайн (European Product Design Award), регулаторът Unibox T-RTL на Oventrop е изключително впечатляващ. „Гордеем се, че нашият регулатор получи златен приз за продуктовия си дизайн в категорията „Продукти за домашен интериор – ключове и системи за контрол на температура“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството у нас Овентроп.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви съобщихме за редица нови инвестиции у нас и на Балканите. Информирахме ви за възможностите за дуално обучение на Варненската морска гимназия, както и за разкриването на нови работни места в София от фирма Bosch Software Innovations. Съобщихме ви и за партньорството на Македония и UNICEF, целящо създаването на цифрови решения за деца с увреждания. Още от новините на фокус в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе се присъедини с микросайт към Академична борса

  ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе се присъедини с микросайт към Академична борса

  Скъпи колеги, приятели и читатели на Инженер.bg,
  Щастливи сме да приветстваме с „Добре дошли в семейството на Инженер.БГ!“ първото училище в Академична борса, което обучава ученици от областта на архитектурата и строителството, а именно Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев” – Русе. Екипът ни благодари на ръководството на гимназията за чудесното сътрудничество и пожелава успешни съвместни инициативи!

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че професионалната гимназия по транспорт в гр. Бургас се присъедини към Академична борса с микросайт? А научихте ли, че можете да вземете бонус от ITEAM Bulgaria, ако им препоръчате хардуерен инженер? За тези и други новини ви информирахме миналата седмица. Още от акцентите в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още новости можете да прочетете на www.борса.bg.

 • Бер-Хелла Термоконтрол спечели първа награда в националния конкурс „Най-зелените компании на България“ 2019

  Бер-Хелла Термоконтрол спечели първа награда в националния конкурс „Най-зелените компании на България“ 2019

  На 7 юни 2019 г. се проведе националният конкурс „Най-зелените компании на България“, на който Бер-Хелла Термоконтрол (BHTC) спечели първо място. „Зелен Оскар“ бе връчен на българското дружество във връзка с разширението на производствената му база в Икономическа зона София – Божурище. „Чрез разширената база ще увеличим капацитета си на производството, без да правим компромис със здравето на колегите ни и това на природата като цяло“, заявиха пред Инженер.bg от BHTC България.

 • Стани част от световните мегатрендове, направи света различен – с глобалната кариерна програма на Danfoss

  Стани част от световните мегатрендове, направи света различен – с глобалната кариерна програма на Danfoss

  Danfoss е глобана компания, която почти 80 години обслужва нуждите на отоплителната индустрия и е пазарен лидер в технологиите за автоматично управление на отоплителни системи. По време на кариерното изложение „Стажове“, екипът на българското дружество Данфосс ЕООД, сегмент Отопление – част от датската група Danfoss, запозна студентите с редица атрактивни възможности за развитие, с които им предоставя сериозна възможност да „изстрелят в космоса“ бъдещата си кариера.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! В края на изминалата седмица отбелязахме 24 май – един от най-светлите ни празници. И въпреки че работните дни бяха само четири, бизнесът „вреше и кипеше“ от любопитни новости. У нас VOSS търси 400 нови работници, а в съседна Сърбия MTU Aero Engines ще отвори нов завод. В Македония пък се проведе кариерен форум за млади инженери и техници. Още от новините в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“.

 • Теси: „Ние инвестираме в хората и създаваме бъдещето днес! Включи се в нашите стажове или стани стипендиант”

  Теси: „Ние инвестираме в хората и създаваме бъдещето днес! Включи се в нашите стажове или стани стипендиант”

  „Теси е компания, която е въвела и спазва определени ценности, на което дължим и нашия успех. Търсим амбициозни, креативни и лоялни попълнения за нашия екип“, коментираха от водещия български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди. Компанията взе участие в кариерния форум „Стажове“, който се проведе през април в ТУ-София, а какви тайни споделиха от компанията пред екипа на Инженер.bg ще ви разкажем точно сега.

 • Новите климатични камери Geniox на Systemair – модулни решения с висока ефективност, интергрируеми в BMS

  Новите климатични камери Geniox на Systemair – модулни решения с висока ефективност, интергрируеми в BMS

  На 24 април 2019 г., Системеър България, дъщерно дружество на международната компания Systemair, бе домакин на семинар, на който представи новите климатични камери Geniox. На събитието, организирано в София Тех Парк, присъстваха десетки професионалисти от бранша. Всеки от тях имаше възможността да получи подробна информация за техническите характеристики и спецификите в приложението на новата гама продукти. Eкипът на Инженер.bg отрази най-важните моменти от събитието.

Още от ОВК