Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Събития

 • Теси с участия на мащабни събития. Компанията ще приветства студентите и на „Стажове“ в София и в Пловдив

  Теси с участия на мащабни събития. Компанията ще приветства студентите и на „Стажове“ в София и в Пловдив

  Водещият български и европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома Теси залага на активни маркетингови изяви през 2019 г. Само за няколко месеца компанията успя да остави своя „отпечатък” на няколко значими събития, сред които Български кариерен форум за българите, живеещи в чужбина, на световния търговски панаир във Франкфурт, а през следващата седмица ще вземе участие и на „Стажове“ 2019, информираха от българското дружество.

 • Данфосс, сегмент Отопление: Участваме на „Стажове“, защото вярваме, че младото поколение е много креативно

  Данфосс, сегмент Отопление: Участваме на „Стажове“, защото вярваме, че младото поколение е много креативно

  Тази година, по време на едно от най-мащабните кариерни изложения у нас, българските студенти ще имат възможността да се запознаят с част от екипа на европейския лидер в производството на интелигентни отоплителни системи – Данфосс, сегмент Отопление. „На 16-ти април 2019 г. дъщерното дружество на Danfoss ще бъде част от изложението „Стажове” в Технически университет – София. Кариерният форум е от голямо значение за нас и развитието ни", информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Усетихте ли вече? Пролетта е тук! А с нея бизнесът у нас и на Балканите се активизира още повече. Не остава по-назад и академичният свят. Както ви информирахме през изминалата седмица Виваком и ЕндуроСат ще участват в проект за нано-спътници, а основателят на IPS е новият български предприемач на Endeavor. Пазарът на труда в България се развива успешно, а младите специалисти могат да се включат в редица конкурси. Още от акцентите в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието може да научите от седмичния ни обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Научихте ли, че на тазгодишните изложения EЕ & ВЕИ, Smart Cities и Save the Planet, които ще се проведат от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София участие ще вземат фирми от 11 държави? А разбрахте ли за състезанието по енергетика, което предизвиква гимназистите от цялата страна. Вие, студенти, имате възможността да спечелите стипендия на името на проф. д-р Кръстьо Петков! Тези и още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • Бер-Хелла Термоконтрол: „2018 година премина под знака на бизнес успехи и обществено значими проекти”

  Бер-Хелла Термоконтрол: „2018 година премина под знака на бизнес успехи и обществено значими проекти”

  „Изминалата 2018 г. премина под знака на постигнати успехи, положителни резултати и подготовка за нови мащабни и интересни проекти за Бер-Хелла Термоконтрол. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа, високия професионализъм, отговорност и отдаденост на всеки член от екипа ни”, заявиха за Инженер.bg от българската компания, част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш BHTC.

 • Данфосс раздава подаръци! Участвайте в играта по радио Z Rock и спечелете три термостатни глави Danfoss Eco

  Данфосс раздава подаръци! Участвайте в играта по радио Z Rock и спечелете три термостатни глави Danfoss Eco

  Иновативната компания Данфосс отново сбъдва мечти! Но изненадва ли ви това? Този път европейският лидер в производството на комплексни отоплителни решения раздава подаръци! „Спечелете много награди от нас, докато слушате радио Z Rock от 4 до 15 февруари 2019 г.”, обявиха за Инженер.bg от Данфосс, сегмент Отопление! В този период всеки любител на едно от най-слушаните радиа в България – Z Rock, е потенциален победител в кампанията на Данфосс.

 • BHTC спечели приз в категория „Голямо предприятие“ на „Наградите на германската икономика в България“

  BHTC спечели приз в категория „Голямо предприятие“ на „Наградите на германската икономика в България“

  На 24 януари 2019 г. се проведе официалната церемония по връчването на „Наградите на германската икономика в България“. Водещият производител на климатични системи в автомобилния бранш Бер-Хелла Термоконтрол бе с цели две номинации от престижните отличия, като в края на празничната вечер фирмата си тръгна с приз в категорията „Голямо предприятие“, съобщиха от българското дружество. Бер-Хелла Термоконтрол е подразделение на водещия немски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Научихте ли за анонимната анкета, която състави нашият екип в помощ на експертите по човешки ресурси, на тема „Как да бъдем още по-полезни на HR специалистите от индустрията и строителството?”? А разбрахте ли кои са номинираните в годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора и в „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.? Още новини в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  Българското дружество Бер-Хелла Термоконтрол, част от водещия световен производител на климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), е номинирано в две категории на „Наградите на германската икономика в България“ за дейността си през 2018 г., информираха за Инженер.bg от компанията. Събитието по връчването на наградите ще се състои на 24 януари 2019 г. от 19 ч. в Софийската градска художествена галерия.

 • Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  „Честността и отговорността са най-важните личностни качества, които Бер-Хелла Термоконтрол търси у своите служители“, заявиха от компанията за Инженер.bg по време на „Дни на кариерата“ – изложение за работодатели, което се провежда ежегодно в Технически университет – София. Българското дружество е част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

Още от ОВК