Събития

 • BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  BHTC e отличена с две номинации от „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г.

  Българското дружество Бер-Хелла Термоконтрол, част от водещия световен производител на климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), е номинирано в две категории на „Наградите на германската икономика в България“ за дейността си през 2018 г., информираха за Инженер.bg от компанията. Събитието по връчването на наградите ще се състои на 24 януари 2019 г. от 19 ч. в Софийската градска художествена галерия.

 • Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  Бер-Хелла Термоконтрол: „Честност и отговорност са личните качества, които ценим най-високо у нашите служители“

  „Честността и отговорността са най-важните личностни качества, които Бер-Хелла Термоконтрол търси у своите служители“, заявиха от компанията за Инженер.bg по време на „Дни на кариерата“ – изложение за работодатели, което се провежда ежегодно в Технически университет – София. Българското дружество е част от структурата на немския производител на електроника за климатични системи за автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC).

 • Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, с който ще създаде нови 250 работни места

  Бер-Хелла Термоконтрол получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, с който ще създаде нови 250 работни места

  Водещият пазарен лидер, специализиран в производството на климатични системи за автомобилния бранш, Бер-Хелла Термоконтрол разширява своята база в Индустриална зона „София-Божурище“. Инвестицията ще коства на компанията близо 32 млн. лв. и ще осигури нови 250 работни места. По тази причина, съгласно Закона за насърчаване на инвестициите, дружеството получи сертификат за приоритетен инвестиционен проект, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Парти с много настроение отбеляза тържественото откриване на новия офис с обучителна зала на Висман България

  Парти с много настроение отбеляза тържественото откриване на новия офис с обучителна зала на Висман България

  Изискан, представителен и модерен – това са квалификации, които с пълно основание могат да се дадат на новия офис на Висман България. И пълен с позитивни и компетентни специалисти, при това умеещи да се забавляват много. Както показаха и доказаха всички от екипа на компанията на 9-ти ноември по време на купона, с който отбелязаха официалното откриване на професионални си дом, намиращ се във Вертиго Бизнес Тауър на столичния булевард „България“ 109.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Дори и с падането на първия сняг за сезона бизнесът не спира да изкачва стъпалата към нови успехи, а събитийният календар за специалисти и предприемачи е все така натоварен. Предстои конференцията на БАВ, посветена на ОПОС и ПРСР, а в Габрово организират семинари за младежи с бизнес идеи. Запознахме ви с бъдещите инвестиции в България и на Балканите, както и с новините в академичния свят, образованието и човешките ресурси. Сега е време да ви оставим с традиционния ни седмичен обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Утвърдени международни компании отварят свои производства на Балканите, а редица български дружества разкриват нови офиси и затвърждават присъствието си на пазара. Бизнесът продължава да полага усилия и да участва все по-активно в образованието на бъдещите специалисти и тяхната професионална реализация. С тези и още положителни новини ви запознахме през изминалата седмица. Още от най-важното в сферата на индустрията, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg.

 • Данфосс събра клиенти и партньори на партньорска среща в Боровец, посветена на новите продукти и решения на компанията

  Данфосс събра клиенти и партньори на партньорска среща в Боровец, посветена на новите продукти и решения на компанията

  Данфосс България, сегмент Отопление, бе домакин на партньорска среща, провела се на 11 и 12 октомври в к.к. „Боровец“, която събра над 80 специалисти от цялата страна. Участие в срещата взеха и гост-лектори от Украйна, Хърватия и Сърбия. Презентациите се провеждаха в две зали, а гостите имаха възможност да изберат дали да присъстват в зала „Данфосс“, или зала „DEVI“, в зависимост от своите конкретни професионални интереси. Целта бе запознаване с най-новите продукти и решения.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за бизнес новините у нас и на Балканите, свързани с инвестиции, изграждане на нови предприятия, спечелени отличия и сключени договори за сътрудничество. Информирахме ви и за новостите в академичния свят. Повече за акцентите в областта на бизнеса, академичния свят и човешките ресурси можете да прочетете на www.борса.bg. Време е да ви оставим с новинарския ни обзор „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за новостите в академичния свят и бизнеса у нас и на Балканите. Част от тях включват изграждането на нови предприятия и разнообразни възможности за обучение и реализация на студентите във водещи компании в България. Повече актуални новини за индустрията, образованието и човешките ресурси можете да прочетете на www.борса.bg. Време е да ви оставим с новинарския ни обзор „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”.

 • Бер-Хелла Термоконтрол разширява базата си в Божурище и увеличава производствения си капацитет с 80%

  Бер-Хелла Термоконтрол разширява базата си в Божурище и увеличава производствения си капацитет с 80%

  Бер-Хелла Термоконтрол започна мащабно разширение на завода си в Индустриална зона София-Божурище, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество, част от структурата на немския производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC). Стъпката е част от дългосрочната стратегия за развитие на компанията у нас, като в резултат на инвестицията производственият капацитет на Бер-Хелла Термоконтрол е планирано да се увеличи с 80%.

Още от ОВК