Събития

 • BHTC на кариерните изложения през пролетта: „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес“

  BHTC на кариерните изложения през пролетта: „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес“

  Компанията Бер-Хелла Термоконтрол, специалист в развойната дейност и производството на електроника за климатични системи за автомобили, взе активно участие през изминалите месеци в два престижи работодателски форума – „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“ и „Аз, инженерът“. „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес – както компанията избира служители, така и служителите избират своето работно място“, споделиха пред Инженер.bg от българската фирма.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! След празничните дни е време да отправим поглед към събитията и новините у нас и на Балканите с традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”. Безспорно в епицентъра на новинарския поток в Борса.bg попадна изложението за работодатели „Стажове 2017”, организирано от ТУ-София. В същото време бе съобщено, че през месец май 2018 г., ще бъде организирана Балканска конференция по осветление „Balkan – Light 2018”. За тези и още интересни новини ни посетете на адрес www.борса.bg! Приятни минути с нас!

 • Включете се в безплатния семинар на КАД Пойнт на тема „BIM и Архитектът“, на 4 април в София

  Включете се в безплатния семинар на КАД Пойнт на тема „BIM и Архитектът“, на 4 април в София

  Компанията КАД Пойнт, златен партньор на Аутодеск в България, организира безплатен семинар на тема: „BIM и Архитектът“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството. Събитието ще се проведе на 4 април 2017 г. (вторник), от 10:00 часа, на адрес: Централен дом на архитекта, САБ, ул. „Кракра“ 11, ет. 2. Всеки желаещ може да се запише за участие чрез онлайн регистрация. Сред темите на семинара ще бъдат работата с Autodesk FormIt 360, Revit, InfraWorks 360, както и облачните услуги на Autodesk.

 • Пъмп Систем разшири структурата си в страната, откривайки франчайзингов офис в София

  Пъмп Систем разшири структурата си в страната, откривайки франчайзингов офис в София

  Пъмп Систем, водеща компания в областта на помпите и помпеното оборудване, разшири своето бизнес семейство с нов офис в столицата, само няколко месеца след като обяви стратегията си за разрастване чрез франчайзинг. Тържественото откриване на новия обект, който се намира в ж.к. Дружба 1, се състоя на 31 януари 2017 г., в присъствието на партньори, клиенти и приятели на фирмата. Дамакини на събитието бяха г-н Илия Саралиев, управител на Пъмп Систем, и г-н Николай Николов, франчайзополучател.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте! Засиленият интерес на китайски компании за инвестиции в България съвсем логично намери отражение в новините, които присъстваха в Борса.bg през изминалата седмица. В традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ ще научите още за немското предприятие KEB Automation KG, както и какви партньори търсят те у нас. Разбира се, няма да пропуснем и новините от региона на Балканите. За всичко това и още новини, посетете ни на адрес www.борса.bg! Приятни минути с нас!

 • 17-то издание на Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център

  17-то издание на Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център

  От 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център – София за 17-ти път ще се проведе международната изложба Българска строителна седмица, информираха за Инженер.bg от изложбения център. В последното издание на изложението участие взеха над 165 фирми от строителния бранш. Сред тях 97 директни изложители и 68 подизложители от България и други държави. Сред участниците бяха водещи компании от България, както и чуждестранни изложители от Германия, Полша, Румъния, Русия, Гърция, Испания, Украйна, Унгария, Люксембург и други.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Скъпи читатели на Инженер.bg, продължаваме новата седмица с чаша следобедно горещо кафе и добро настроение. Следващите редове са за тези от вас, които са пропуснали да се „потопят“ в бизнес новините и събитията, намерили място в единствената специализирана търсачка за инженерни кадри, технически продукти и инженерингови решения Борса.bg през изминалите седем дни. Това е традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Заповядайте на адрес www.борса.bg!

 • Интелигентни ОВК решения бяха тема на специализирани семинари на Oventrop и Samsung Electronics

  Интелигентни ОВК решения бяха тема на специализирани семинари на Oventrop и Samsung Electronics

  Утвърдените производители на продукти и цялостни решения в ОВК сектора – Oventrop и Samsung Electronics, представиха своите най-нови продукти на специализирани семинари в градовете Стара Загора, Бургас, Велико Търново и Разград. Сред представените иновации бе първата кръгла касета 360 Cassette в света и следващо поколение VRF системи на Samsung, както и решения на Oventrop за регулиране на отоплителни инсталации чрез термостатични и балансиращи вентили.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! В последната пълна седмица от месец ноември имаме удоволствието да ви представим традиционната ни обзорна рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Знаете, Борса.bg е мястото, в което можете да откриете актуална информация в сферата на индустрията и строителството както у нас, така и на Балканите. В тазседмичното издание ще ви припомним за обявени намерения за инвестиции в нови производствени мощности в България, Сърбия и Румъния. Вече знаете, адресът е www.борса.bg!

 • Светът на техническите иновации през погледа на Belimo - тема на мащабен семинар в столицата

  Светът на техническите иновации през погледа на Belimo - тема на мащабен семинар в столицата

  На 6 и 7 октомври Белимо България бе домакин на първия технически семинар, който доказаната на пазара у нас компания организира специално за проектанти в областта на сградната автоматизация и ОВК системите, както и за клиенти и партньори на фирмата. Голямата зала в Бизнес център и хотел "Земята и хората" в столицата бе изцяло пълна с гости, а сериозното внимание, което екипът на Белимо България бе вложил в подготовката на събитието, допринесе за несъмнения му успех.

Още от ОВК