Събития

  • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Здравейте, колеги! Лятото е вече в разгара си, но за тези от вас, които не искат да губят време, предлагаме нова порция стажантски програми, както и любопитни новини от HR света. Щастливи сме да съобщим за новото сътрудничество между Инженер.bg и ТУ - Габрово! МОН пък ще модернизира цели 101 професионални гимназии! Бизнесът също не спи и все повече заводи и производства отварят врати на Балканите. Ако искате да научите повече подробности, посетете ни на www.борса.bg. А сега е време за седмичния ни обзор в 60 секунди.

  • Седмата конференция за хладилни системи в Охрид обсъди дългосрочното използване на естествени хладилни агенти

    Седмата конференция за хладилни системи в Охрид обсъди дългосрочното използване на естествени хладилни агенти

    От 11 до 13 май т.г. в Охрид се проведе седмата конференция на Международния институт по хладилна техника за хладилни системи, използващи амоняк и въглероден диоксид. На конференцията присъстваха над 150 участници от цял свят – Европа, Азия, САЩ, Австралия и др. Лекции представиха едни от най-добрите ескперти в областта на хладилното оборудване от академичните среди и бизнеса, информира инж. Светослав Влашки, специалист по хладилни и термопомпени системи.

  • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Здравейте, колеги! В традиционния ни седмичен обзор отново ще ви поднесем най-важното от изминалата седмица. Индустрията у нас и на Балканите неспирно се развива и изобилства от новини и събития. Науката също не остава на заден план – най-мощният лазер в света заработи с българско участие! Кампаниите за развитие на човешките ресурси предлагат все повече възможности на младите специалисти особено през летните месеци. А през следващите 60 секунди се потопете в света на инвестициите и човешките ресурси.

  • BHTC на кариерните изложения през пролетта: „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес“

    BHTC на кариерните изложения през пролетта: „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес“

    Компанията Бер-Хелла Термоконтрол, специалист в развойната дейност и производството на електроника за климатични системи за автомобили, взе активно участие през изминалите месеци в два престижи работодателски форума – „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“ и „Аз, инженерът“. „Човешкият капитал е най-ценното за един бизнес – както компанията избира служители, така и служителите избират своето работно място“, споделиха пред Инженер.bg от българската фирма.

  • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Здравейте, колеги! След празничните дни е време да отправим поглед към събитията и новините у нас и на Балканите с традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”. Безспорно в епицентъра на новинарския поток в Борса.bg попадна изложението за работодатели „Стажове 2017”, организирано от ТУ-София. В същото време бе съобщено, че през месец май 2018 г., ще бъде организирана Балканска конференция по осветление „Balkan – Light 2018”. За тези и още интересни новини ни посетете на адрес www.борса.bg! Приятни минути с нас!

  • Включете се в безплатния семинар на КАД Пойнт на тема „BIM и Архитектът“, на 4 април в София

    Включете се в безплатния семинар на КАД Пойнт на тема „BIM и Архитектът“, на 4 април в София

    Компанията КАД Пойнт, златен партньор на Аутодеск в България, организира безплатен семинар на тема: „BIM и Архитектът“, съобщиха за Инженер.bg от дружеството. Събитието ще се проведе на 4 април 2017 г. (вторник), от 10:00 часа, на адрес: Централен дом на архитекта, САБ, ул. „Кракра“ 11, ет. 2. Всеки желаещ може да се запише за участие чрез онлайн регистрация. Сред темите на семинара ще бъдат работата с Autodesk FormIt 360, Revit, InfraWorks 360, както и облачните услуги на Autodesk.

  • Пъмп Систем разшири структурата си в страната, откривайки франчайзингов офис в София

    Пъмп Систем разшири структурата си в страната, откривайки франчайзингов офис в София

    Пъмп Систем, водеща компания в областта на помпите и помпеното оборудване, разшири своето бизнес семейство с нов офис в столицата, само няколко месеца след като обяви стратегията си за разрастване чрез франчайзинг. Тържественото откриване на новия обект, който се намира в ж.к. Дружба 1, се състоя на 31 януари 2017 г., в присъствието на партньори, клиенти и приятели на фирмата. Дамакини на събитието бяха г-н Илия Саралиев, управител на Пъмп Систем, и г-н Николай Николов, франчайзополучател.

  • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Здравейте! Засиленият интерес на китайски компании за инвестиции в България съвсем логично намери отражение в новините, които присъстваха в Борса.bg през изминалата седмица. В традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“ ще научите още за немското предприятие KEB Automation KG, както и какви партньори търсят те у нас. Разбира се, няма да пропуснем и новините от региона на Балканите. За всичко това и още новини, посетете ни на адрес www.борса.bg! Приятни минути с нас!

  • 17-то издание на Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център

    17-то издание на Българска строителна седмица ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център

    От 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център – София за 17-ти път ще се проведе международната изложба Българска строителна седмица, информираха за Инженер.bg от изложбения център. В последното издание на изложението участие взеха над 165 фирми от строителния бранш. Сред тях 97 директни изложители и 68 подизложители от България и други държави. Сред участниците бяха водещи компании от България, както и чуждестранни изложители от Германия, Полша, Румъния, Русия, Гърция, Испания, Украйна, Унгария, Люксембург и други.

  • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

    Скъпи читатели на Инженер.bg, продължаваме новата седмица с чаша следобедно горещо кафе и добро настроение. Следващите редове са за тези от вас, които са пропуснали да се „потопят“ в бизнес новините и събитията, намерили място в единствената специализирана търсачка за инженерни кадри, технически продукти и инженерингови решения Борса.bg през изминалите седем дни. Това е традиционната ни рубрика „За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Заповядайте на адрес www.борса.bg!

Още от ОВК