Внедрявания

Булклима: Дренажните помпи на Aspen надеждно поддържат нормалното функциониране на болници

02.05.2019 г.

В болници, работещи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, климатизацията работи без прекъсване. Затова надеждността на помпите в болнична среда е задължителна, както и гарантираното незамърсяване на въздуха и минималните изисквания по отношение на поддръжката им. Следователно, от решаващо значение е наличието на помпа, която може да работи непрекъснато и отговаря на изключително строгите изисквания за охлаждане и хигиена. „Помпите Aspen Max Hi-Flow определено покриват тези високи изисквания“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Булклима, оторизирана да предлага изделията на британския производител Aspen за България.Гравитационните отводнителни системи в болниците могат да бъдат блокирани лесно, предвид естеството им на работа в среда с много хора. А блокираните дренажни тръбопроводи създават потенциално опасни условия, които създават риск за появата и развитието на микроби и бактерии. Пространството в болниците може да бъде ограничено и следователно лесният достъп и поддръжката на системата са от решаващо значение.

 

 

Използваните помпи трябва да могат да се справят със замърсяванията, които се натрупват в болничната климатична система и по този начин да бъде премахната възможността от развитието на болестотворни бактерии.


 

Aspen произвежда широко разнообразие от помпи, които са подходящи за различни видове инсталации. „Например, компанията предлага модел Mini blanc, който може да се монтира под климатични тела за висок стенен монтаж. Той е идеален от гледна точка на лесен монтаж и поддръжка. За по-големи климатични тела от касетъчен тип обаче, помпите Max Hi-Flow са оптимално решение“, поясниха от фирма Булклима.


 

Дренажните помпи Max Hi-Flow се отличават с безшумна работа и степен на защита IP24, които им характеристики също обясняват широко им използване в болнични заведения. „С основание можем да кажем, че Max Hi-Flow е най-тихата и безопасна помпа в своя клас. Съвместима е както с касетъчни климатични тела, така и с модели за висок стенен монтаж и за монтаж на под“, заявиха в заключение от утвърдената българска търговска и инженерингова фирма Булклима.

 

Повече информация за Булклима ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Aspen, Булклима

 

Още от ОВК