Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

Да вечеряме на открито, дори и през хладните вечери? Разбира се! С газовите нагреватели Schwank от Ви Ей Си България

28.05.2020 г.


Сещате ли се за онези ресторанти и заведения с уютни градини, които са топли през пролетните и есенни вечери, а понякога, дори и през зимата? Е, днес ще си поговорим именно за тях! За целта се допитахме до специалистите от утвърдената компания Ви Ей Си България, специализирана в проектирането, внедряването и поддръжката на ОВК решения, която е и официален представител на производителя на газови инфрачервени нагреватели Schwank у нас. Ето какво разказаха те пред екипа на Инженер.bg.„Заведенията, които разполагат с двор или с големи открити тераси, без съмнение са с огромно предимство през летния сезон. Но през зимата, есента или пролетта има периоди, в които обектите не могат да използват пълния си капацитет и следователно ще генерират по-малко приходи. Именно в тези случаи решенията на нашия партньор Schwank се оказват полезния ход, който гарантира по-добра рентабилност и оптимален комфорт на гостите“, обясниха от българското дружество.


За да илюстрират максимално добре мнението си, от Ви Ей Си България разказаха за веригата Pete's Restaurant and Brewhouse, която има 13 обекта в Калифорния, САЩ. Заведенията се отличават в еклектично меню, богат избор от бира и вино, непринудена атмосфера и високо ниво на обслужване. Локацията в гр. Юба разполага с обширен, покрит двор, в който могат да се настанят над 50 гости. През студените месеци обаче, градината се затваря, тъй като за нея не е предвидено отопление. За да използват откритите маси, дори когато е студено, мениджърите на Pete's Restaurant and Brewhouse се обръщат към екипа на Schwank, който да определи кои нагреватели са най-подходящи в конкретния случай.Изборът пада върху черните газови нагреватели bistroSchwank. Инсталирани са 14 уреда – всеки с BTU 50 000. „Нагревателите са монтирани по външните греди на градинския навес, така че да обхванат цялото пространство. И тъй като за собствениците естетичният вид на заведението е важен, черният цвят на уредите се оказва оптимален избор, който пасва на външното обзавеждане“, разказаха от Ви Ей Си България.


„В резултат, ресторантът увеличи сериозно посещаемостта си в зимните месеци и по-хладните вечери. А създаденият комфорт кара клиентите да остават по-дълго, следователно да харчат повече пари. Допълнително предимство на bistroSchwank пред преносимите „чадър“ нагреватели е, че те не пречат нито на гостите, нито на персонала при преминаване между масите“, посочиха още от българската компания.В портфолиото на Ви Ей Си България можете да намерите следните продуктови категории на немския производител Schwank:

 - Газови светли керамични нагреватели;

 - Газови тръбни нагреватели;

 - Нагреватели за зимни градини и тераси;

 - Топловъздушни апарати;

 - Хибридни системи;

 - Автоматични системи за контрол и управление.


Повече информация за Ви Ей Си България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ви Ей Си България, Schwank

Още от ОВК