Внедрявания

Ви Ей Си България: Лъчисти нагреватели на Schwank помагат на ресторанта Hooters Clearwater да увеличи оборота си

23.06.2017 г.


Ефективното отопление на прилежащи към ресторанти и заведения открити площи води до редица ползи както за собствениците, така и за клиентите. Всеки клиент високо би оценил възможността да се разположи удобно на терасата на любимия ресторант, наслаждавайки се на вкусна храна, в уютна и комфортна атмосфера, когато времето е хладно, а престоят на открито - не особено приятен. „Лъчистите нагреватели на Schwank, предназначени за отопление на открити площи, предлагат именно това – възможност ефективно да се отопляват терасите и откритите пространства към заведенията, осигурявайки комфорт както за посетителите, така и за обслужващия персонал”, коментираха за Инженер.bg от фирма Ви Ей Си България, официален представител и дистрибутор на немската компания Schwank у нас.

 

„Предимствата на отопляемите открити пространства са все по-високо оценявани от собствениците на заведения, предвид възможността за по-дългото им използване”, заявиха от Ви Ей Си България. Самата инвестиция в подобна система е със сравнително бърза възвръщаемост, а в същото време води до допълнителни ползи, сред които по-голям брой клиенти и съответно по-високи обороти. „С лъчистите нагреватели на Schwank, собствениците могат да подарят на своите клиенти усещане за лято и топли слънчеви лъчи в доста по-хладните месеци на годината. А в момента е най-доброто време да се планира и изпълни подобна система”, поясниха от Ви Ей Си България. В същото време, начинът й на монтаж я прави почти незабележима и незаемащи полезно пространство.


 

Повече за реалните ползи и предимства от отоплението на открити пространства към заведения с лъчистите нагреватели на Schwank бихте могли да научите от следващото видео. В него Хуан Еспарис (Juan Esparis), генерален мениджър на ресторанта Hooters Clearwater Beach в щата Флорида, САЩ, разказва как нагревателите на Schwank са допринесли за повишаване на приходите, осигурявайки комфорт в по-студените месеци както за посетителите, така и за служителите на ресторанта.

 

Информация за фирма Ви Ей Си България – марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Schwank, Ви Ей Си България

Още от ОВК