Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

Енерджи-Ка е изпълнител на съвременните сградни инсталации на луксозния Перформ Бизнес Център в София

31.07.2019 г.

Енерджи-Ка ЕООД е утвърдена българска компания, която развива своята дейност в областта на инфраструктурните проекти за индустриални и обществени сгради. Фирмата е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, както и на пълна гама слаботокови инсталации и системи за управление на сгради. „Един от знаковите ни проекти е луксозната офис сграда Перформ Бизнес Център, разположена в централната част на София. Тя е оборудвана с най-модерни системи и иновационни технологии, улесняващи в максимална степен наематели и посетители“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Като представител на групата Caraglio – Италия, Енерджи-Ка се е утвърдила като надежден доставчик в индустриалната сфера, предлагайки инженерингови услуги, индустриални електроинсталации, автоматизация на процесите и инсталации за произвеждане на електрическа енергия.

 

До момента компанията е реализирала множество проекти, например е изградила ел. инсталации във фабрики, в търговски центрове, офис сгради и хотели, във водно-електрически централи, топло-електрически централи, както и фотоволтаични инсталации.


 

Едно от най-емблематичните архитектурни творения за столицата ни, част от портфолиото на Енерджи-Ка, е Перформ Бизнес Център. Това е луксозната офис сграда от клас А, разположена в централната част на София, на пл. „Позитано“ № 2. Сградата е построена върху терен на площ от 3 469 m2 с лице на четири улици и с разгъната застроена площ от 36 613 m2 , разпределени в десет надземни етажа и пет подземни нива. Тази съвременна пирамидална обемно-пространствена композиция е красиво оформена, така че отлично да хармонира със съседните реставрирани сгради в центъра на града.

 

При изграждането на електроснабдяването, структурното окабеляване и климатизацията са използвани високотехнологични методи и качествени материали на водещи производители.


 

Сградата разполага с два независими източника на електрозахранване с автоматично превключване и резервна електрозахранваща система.

 

Структурното окабеляване е категория 6 Е, което осигурява висококачествен трансфер на данни, а централизираната система BMS (Building Management System), позволява супервизия от разстояние на всякакъв вид инсталации и оборудване в сградата“, поясниха от Енерджи-Ка.

 

Централните системи за отопление и за охлаждане позволяват създаването на различни температурни зони в отделните части на сградата. Вентилацията изкарва отработения от гаражите и партера въздух извън сградата и го заменя със свеж. Освен това има отделна климатична инсталация за сървърните помещения, която осигурява 24-часово охлаждане и допълнително подаване от AVR.


 

Осигурявайки пълен цикъл от услуги – от проектиране до изпълнение „до ключ” на всички инсталации в една сграда – отопление, вентилация и климатизация, електрическа инсталация, ВиК, противопожарни и пожароизвестителни, слаботокови инсталации и BMS – винаги се стремим да удовлетворим нашите клиенти, носейки пълна отговорност за изпълнените работи“, добавиха в заключение от дружеството.

 

Повече информация за Енерджи-Ка, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Енерджи-Ка, performre.com

 

Още от ОВК