Внедрявания

Комфортен престой в хотелските апартаменти my4walls, осигурен от жилищни станции на Oventrop

22.05.2019 г.


Всеки, който пътува по работа за период от дни, седмици или дори месеци, би оценил предимствата на наетия от него хотелски апартамент, особено ако той е разположен на атрактивно място и отговаря на най-високите изисквания за комфорт. „Жилищните абонатни станции Regudis W на Oventrop са разработени именно като отговор и на най-взискателните потребители. Те представляват оборудвани колекторни табла за подово отопление, допълнителен кръг за вентилаторни конвектори и топлообменник за битово горещо водоснабдяване“, коментираха за Инженер.bg от Овентроп България.

 

Хотелските апартаменти my4walls се намират в квартал Winterhude в Хамбург, Германия, точно срещу градския парк, който покрива 150 ha, и е ситуиран в непосредствена близост до летището на града. Дванадесететажната напълно реновирана бивша офис сграда, датираща от 60-те години на миналия век, предлага 143 апартамента с площ от 25 m² до 39 m².

 

Инвеститорът, ISARIA Wohnbau, е вложил 31 милиона евро в реконструкцията на сградата, осигурявайки още: 150 паркоместа, рецепция с 24-часово работно време, закуска на шведска маса и бар със свежи закуски, фитнес зона и пералня. Предлагат се дори цифрово премиум оборудване и самостоятелни складови помещения за дългосрочни наематели.

 

Идеята е, завръщайки се в апартамента след стресов работен ден, човек наистина да се чувства като у дома си, не на последно място, благодарение на усъвършенстваната концепция за отопление. Тя се базира на специален модел жилищни абонатни станции Regudis W на Oventrop, които представляват оборудвани колекторни табла за подово отопление. Водещият европейски производител Oventrop не само е доставил техниката, но е осигурил обучение на монтажните фирми по време на изпълнението на проекта.

 


Контролът на инсталираното подово лъчистото отопление се осъществява от станциите Regudis W на Oventrop с температура на топлоносителя 35 °C. Жилищните абонатни станции осигуряват постоянна стайна температура през цялата година, независимо от времето и сезона. Regudis W обслужва и паралелната работа на допълнителен отоплителен кръг за конвектори в баните и в хола при необходимост. Температурата на топлоносителя от 55 °C в отоплителния кръг гарантира, че комфортната температура се достига за много кратко време – било то след душ или при отпускане на дивана, независимо дали в 5 часа сутринта или в 11 часа вечерта.


Подгряването на битова гореща вода също може да бъде решено оптимално: тя се загрява локално и бързо чрез топлообменник в жилищната станция Regudis W.„Освен това, жилищната абонатна станция Regudis W не само спестява място, но също така и разходи, в сравнение със стенни нагревателни уреди и газови нагреватели. Станцията се отличава с намалено време на инсталация, поддръжка и индивидуално регулируеми функции“, заявиха в заключение от българския офис на Oventrop.

 

Повече информация за Овентроп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Oventrop, Овентроп

Още от ОВК