Внедрявания

ТермоДизайнТотал: Газовият котел Modena HE combi заменя котел на Ferolli, работил без проблем 18 години

16.10.2019 г.


В град Кардиф, столицата на Уелс, се намира емблематична църковна зала на Армията на спасението (Salvation Army). Тя се отоплява с комбиниран газов котел Ferroli Modena HE combi с мощностх 32 kW, който захранва 16 радиатора. „Ferolli не са ново име в този храм. Старият котел Modena 102 e поддържал параметрите на микроклимата цели 18 години. Новият модел Modena се отличава с по-нисък разход на газ и по този начин води до генерирането на значителни икономии, споделиха за Инженер.bg от доказаната българска търговска компания ТермоДизайнТотал ЕООД, която е търговски представител на Ferolli за България.

 


Армията на спасението (Salvation Army) е международна благотворителна и мисионерска организация, която описва себе си като евангелистка, като същевременно има полувоенна структура. Началото е поставено през 1865 г. в Лондон, където Катрин и Уилям Буут стартират хуманитарна дейност сред най-ниската обществена класа.

 


Новият газов котел Ferolli Modena HE combi 32kW, инсталиран от компанията Willheat, представител на Ferroli за Южен Уелс, е монтиран на мястото на котела Ferroli Modena 102. „Възложителяте много доволен от ефективността и надеждността на Modena 102 през последните 18 години, затова за него не съществува друга алтернатива освен котел на Ferolli“, коментираха от инженеринговата компания.


„Новият котел Modena е с по-висока ефективност и се предлага със 7-годишна гаранция от производителя. Като се има предвид по-ниското потребление на газ на новия Modena HE 32kW, икономическата ефективност се изразява в хиляди спестени лири, дори и след отчитане цената на инсталацията”, допълниха от инженеринговата компания.


„Котлите на Ferolli се характеризират с висока производителност, надеждността, енергийната ефективност и оптимално съотношението цена-качество“, коментираха в заключение от фирма ТермоДизайнТотал.

 

Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Ferolli, ТермоДизайнТотал

Още от ОВК