Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

ТермоДизайнТотал: Положителна обратна връзка от клиентите доказва качеството на котлите и бойлерите Ferroli

27.08.2019 г.


Говорейки за сградни ОВК инсталации, може би най-меродавното мнение за качествата на дадено техническо решение идва от екипа, който се грижи за неговата инсталация и експлоатация. Ето защо от фирма ТермоДизайнТотал ни представиха компанията RubberduckHeating, която от години се доверява на котлите на италианския производител Ferroli. „Според г-н Дъбър, собственик на RubberduckHeating, котелът Modena HE на Ferroli е сред най-ефективните и функционални модели, представени в момента на пазара, а електрическите бойлери Bravo се отличават с компактност и лесен монтаж”, заявиха за Инженер.bg от българското дружество, дистрибутор на Ferolli у нас.RubberduckHeating е компания, позиционирана в Нюпорт, Великобритания, и е специализирана в инсталирането, поддръжката и ремонта на ОВК инсталации. В дългогодишната ѝ практика италианските уреди с марка Ferroli са заслужили доверието на екипа, и то по не една причина. Собственикът г-н Йейн Дъбър смята, че моделът Modena HE не само не отстъпва по цена и качество пред конкурентните производители, но дори ги превъзхожда. Бойлерите Bravo от своя страна са с висока производителност, допълнена от лесен монтаж и малки размери.


„Котелът Modena HE се отличава от конкурентните марки с високата си производителност и надеждност. Конструктивно е решен с малко подвижни елементи, отсъствие на пластинчат топлообменник и разделителен вентил, с което се намалява вероятността от грешки. Освен това, степента на отказ на Modena HE е много ниска в сравнение с други марки котли“, обясниха от ТермоДизайнТотал.

 

Мнението за Ferroli Bravo на г-н Дъбър се затвърждава веднага след първата инсталация на модела, която компанията му осъществява. Клиентът е от пивоварната индустрия и дава положителна обратна връзка за двата броя електрически бойлери за битова гореща вода, монтирани в базата му. „Собственикът на Rubberduck Heating разказа още, че комплектът за инсталиране на уреда се състои от всичко необходимо за извършване на монтаж, включително и от ясни инструкции“, коментираха от българското дружество.


Фирма ТермоДизайнТотал ООД е специализирана в извършването на инженерингова дейност, производството на електрически котли и е търговско представителство на редица фирми, лидери в областта на отоплителната и климатична техника. Предлага богата гама от решения за отоплителни инсталации, водопровод и климатични инсталации, както и за инсталации за производство на битова гореща вода посредством слънчеви колектори или комбинирано с котел за отопление.

 

Повече информация за ТермоДизайнТотал ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ТермоДизайнТотал, Ferroli

Още от ОВК