Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

ТермоДизайнТотал: Уют и през студените месеци във ваканционната къща SandiLodge с декоративна камина EVA 992 на JC Bordelet

01.11.2019 г.

 

 

SandiLodge е ваканционна къща, разположена в историческия център на живописното градче Sandwich в Югоизточна Англия. В близост до Националния природен резерват Sandwich & Pegwell Bay и Royal St. Georges Golf Club, тя е притегателен център за почитателите на природата и голфа. „За да могат гостите да се наслаждават на своята почивка през всички сезони, домакините на SandiLodge са се доверили на френската компания JC Bordelet, чиито дизайнерски камини са не само чудесно интериорно решение, но и изпълват студените зимни месеци с уют и топлина“, споделиха за Инженер.bg от доказаната българска фирма ТермоДизайнТотал, търговски представител на JC Bordelet за България.

 

 

Сградата е в индустриален стил, с открита черна стоманена конструкция, чугунени радиатори и изящно стълбище, облицовано с варовик, с индустриални метални парапети, водещи до първия етаж и спалните помещения.


Архитектът, проектирал SandiLodge, несъмнено е черпил вдъхновение от катедралите, избирайки за интериорно решение високи тавани и сводести прозорци. На входа на къщата посреща впечатляваща метална оранжерия, служеща за антре. Двойни врати водят до всекидневната, в която е монтирана централната камина EVA 992 от JC Bordelet. „Тя е монтирана върху метална плоча, защитаваща пода от прегаряне. Това е необходимо поради факта, че отоплителното средство работи на дърва, чиито термодинамични процеси, понякога трудно могат да бъдат контролирани“, допълниха от ТермоДизайнТотал.


 

SandiLodge разполага с модерна и практична кухня, просторни стаи, които слънцето щедро огрява. Обширната веранда предоставя пространство, в което гостите могат да се забавляват и наслаждават на красивата гледка към градината.„Камината е с номинална мощност 8.5 kW, а нивото на CO емисии е 0.43%. Тя е произведена в съответствие със строгите изисквания на международния стандарт EN 13229“, посочиха в заключение от търговската компания.


Всички модели на дизайнерските камини на JC Bordelet можете да откриете на склад и в търговските обекти на ТермоДизайнТотал.


Повече информация за ТермоДизайнТотал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: JC Bordelet, ТермоДизайнТотал

Още от ОВК