Внедрявания

ТермоДизайнТотал: Caleffi достави термостатични и регулиращи вентили за най-високата жилищна сграда в Австралия

30.03.2018 г.


След своето окончателно завършване небостъргачът Skytower в Бризбейн ще бъде най-високата жилищна сграда в Австралия. Тя предлага спираща дъха гледка, удобства от световна класа и изключително добра локация. Разположена е в самото сърце на Бризбейн, в близост до известни ресторанти, центрове за изкуство и култура, луксозни магазини, както и до известните ботанически градини. В допълнение към всичко това, при строежа на небостъргача се залага на висококачествени материали и оборудване от световно утвърдени производители. Сред тях е италианската компания Caleffi, добре познат производител на хидравлични компоненти за отоплителни, водоснабдителни и климатични системи, разказаха за Инженер.bg от фирма ТермоДизайнТотал. Фирмата предлага продуктите на Caleffi на българския пазар.Skytower е 90 етажен небостъргач, който при своето завършване ще включва 1 138 луксозни едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, както и мезонети. В сградата ще се намира и разположеният на най-голяма височина басейн в Австралия.


Оборудването, което италианската компания Caleffi доставя, включва вентили за регулиране на налягането, модел 535Н, с размер 15 mm, както и същия размер регулируеми термостатични смесителни вентили, модел 521312.Регулиращите вентили 535Н са предвидени за всеки един апартамент. Ще бъдат монтирани на линията за подаване на топла вода. С тях се гарантира, че към консуматорите постъпва вода с подходящо налягане, както и отстраняването на всякакви колебания, възникнали в захранващата мрежа. „Вентилите 535Н са избрани след обстойно проучване и разглеждане на множество решения. Сред основните причини са добрите им технически характеристики и доказаната производителност при използването им във високи сгради“, поясниха от ТермоДизайнТотал.Предназначението на термостатичните вентили 521312 е да се гарантира подаването на вода с подходяща температура към всеки уред, като по този начин се осигурят надеждна работа и минимални загуби на налягане в системата.


Италианската компания Caleffi си е извоювала световно признание и е спечелила доверието на многобройни потребители. Името на компанията се е превърнало в гаранция за качество, производителност и иновативност на предлаганите продукти“, заявиха в заключение от ТремоДизайнТотал.Повече информация за ТермоДизайнТотал ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: ТермоДизайнТотал, Caleffi, http://brisbaneskytower.songproperties.com.au

Още от ОВК