Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

 • Системно решение на Hoval се грижи за поддържане на подходящ микроклимат в завода на Osram в Пловдив

  Системно решение на Hoval се грижи за поддържане на подходящ микроклимат в завода на Osram в Пловдив

  Комфортната работна среда и наличието на достатъчно свеж въздух за служителите във всяко предприятие са сред важните условия за създаване на качествена продукцията с висока добавена стойност. Разбирайки това, водещият производител на висококачествена осветителна техника Osram се спира на Hoval като надежден партньор, който да достави подходяща климатична система за завода на компанията в гр. Пловдив. Повече за проекта за Инженер.bg разказват от Ховал България.

 • Акватерм: Техника на Kampmann помага на гостите на хотел Star Inn в Хайделберг да се почувстват комфортно като у дома си

  Акватерм: Техника на Kampmann помага на гостите на хотел Star Inn в Хайделберг да се почувстват комфортно като у дома си

  Хайделберг е един от най-красивите градове в Германия. Той е разположен в подножието на планината Оденвалд на долното течение на р. Некар и целогодишно привлича хиляди туристи не само с живописната си природа, но и с уникалната си атмосфера и с многото си исторически забележителности. Сред любимите места на туристите са т.нар. Стар град, величественият Хайделбергски замък, старият мост над р. Некар и още мн.др. Градът предлага и много места за настаняване. Едно от най-добрите е хотел Star Inn.

 • Система за управление на отоплителни инсталации на Danfoss осигурява енергийна ефективност на ски комплекс в Сърбия

  Система за управление на отоплителни инсталации на Danfoss осигурява енергийна ефективност на ски комплекс в Сърбия

  MK Mountain Resort e компания, управляваща четири туристически обекта в Сърбия, разположени в планината Кoпаоник, южно от Белград. Предвид това, че сградите са строени през 80-те години на миналия век, на 1770 m надморска височина, новите собственици се сблъскват с много голям разход за отопление. Поради липсата на автоматично регулиране на отоплителните инсталации е било практически невъзможно да се управляват съоръженията така, че да се постигне добър топлинен комфорт в обектите.

 • Ви Ей Си България: Лъчисти нагреватели на Schwank гарантират топлинния комфорт в правителствени сгради във Великобритания

  Ви Ей Си България: Лъчисти нагреватели на Schwank гарантират топлинния комфорт в правителствени сгради във Великобритания

  Администрацията на всяка държава контролира работата на многобройни институции, поместени в сгради с различно предназначение, и изпълнява най-разнообразни услуги, като сметосъбиране, поддръжка на пътища, паркове и градини, социални дейности и мн.др. Със своите иновативни решения и технологии за отопление, немският производител Schwank от години работи ръка за ръка с местната власт на европейските държави, за да им помогне в процеса на обновяване на отоплителните системи в сгради общинска и държавна собственост.

 • Сдвоен котел UltraGas на Hoval отоплява новоизградения басейн за подводни снимки на филмово студио Nu Boyana Film Studios

  Сдвоен котел UltraGas на Hoval отоплява новоизградения басейн за подводни снимки на филмово студио Nu Boyana Film Studios

  Филмовото студио Nu Boyana Film Studios е наследник на Студията за игрални филми Бояна. То е собственост на холивудската компания Nu Image and Millennium Media и през последните години в него бяха снимани редица хитови филмови продукции от България и чужбина. Студиото се е утвърдило като едно от водещите филмови студия в Европа, заслуга за което има както професионалният екип, така и добре оборудваната база. Едно от поредните допълнения е откритият през 2018 г. басейн.

 • Вентилите Belimo ZoneTight на Belimo гарантират оптимален топлинен комфорт за гостите на хотел Melchior Park, Германия

  Вентилите Belimo ZoneTight на Belimo гарантират оптимален топлинен комфорт за гостите на хотел Melchior Park, Германия

  Хората, на които им се налага често да отсядат в хотел, а и не само те, знаят колко е важно стаята, в която са настанени, да им предлага не само удобство, но и комфортен микроклимат. Стремейки се да осигури на гостите на новоизградения 4-звезден хотел Melchior Park, намиращ се в гр. Вюрцбург, Германия, оптимален топлинен комфорт, фирмата заела се с изграждането му избира да регулира отоплението и охлаждането с електронни независими от налягането 6-пътни зонови вентили на Belimo.

 • Акватерм: Експертната организация DEKRA избра Kampmann за осигуряване на добър комфорт на служителите си в Хамбург

  Акватерм: Експертната организация DEKRA избра Kampmann за осигуряване на добър комфорт на служителите си в Хамбург

  Немската компания DEKRA е една от водещите в световен мащаб експертни организации, чиято дейност е фокусирана върху осигуряването на по-голяма безопасност на пътя по време на работа и у дома. Грижейки се за безопасността на хората, компанията не забравя удобството и комфорта на собствените си служители. Пример за това е офисът на DEKRA в гр. Хамбург, Германия, в който системата за отопление и вентилация е избрана, така че да осигурява оптимален комфорт.

 • Домашни станции Regudis W-HTF на Oventrop гарантират топлинен комфорт в елитен жилищен квартал в Кьопеник

  Домашни станции Regudis W-HTF на Oventrop гарантират топлинен комфорт в елитен жилищен квартал в Кьопеник

  Точно на брега на река Шпрее (Spree), само на 6 минути от историческия център на гр. Кьопеник (Köpenick) и на 30 минути с трамвай от сърцето на Берлин, Германия, се намира жилищният квартал Уфекроне (Uferkrone). Той привлича не само със своето местоположение и успокояващ панорамен изглед към реката и природата, но и с кратките разстояния до магазини, училища, лекари, културни и развлекателни места и възможности за работа. В този квартал могат да се намерят различен тип жилища.

 • Sky Soho – един от най-впечатляващите бизнес комплекси в Шанхай се отоплява с котли Vitomax на Viessmann

  Sky Soho – един от най-впечатляващите бизнес комплекси в Шанхай се отоплява с котли Vitomax на Viessmann

  Sky Soho е бизнес комплекс, съчетаващ офисни и търговски площи, който се е превърнал в една от забележителностите на най-големия град в Китай, Шанхай. Комплексът представлява невероятна комбинация от динамична, футуристична архитектура и новаторска дизайнерска концепция. Цялостната визия на комплекса, с неговите извити форми и ъгли, напомня на каньон. При проектирането на Sky Soho е заложено на иновативни решения не само като визия, но и като цялостно изпълнение.

 • Покривни климатични апарати на Hoval поддържат оптимален микроклимат в завода на Kostal в Пазарджик

  Покривни климатични апарати на Hoval поддържат оптимален микроклимат в завода на Kostal в Пазарджик

  Ховал България изпълни цялостно решение за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода в Костал България Аутомотив, съобщиха за Инженер.bg от българското поделение на водещия европейски производител на климатична и отоплителна техника Hoval. Костал България Аутомотив е една от производствените бази на групата Kostal в България. Тя е позиционирана в гр. Пазарджик и в нея се произвеждат електромеханични компоненти за автомобили.

Още от ОВК