Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Интервю

 • Един от първите служители в Бер-Хелла Термоконтрол: „BHTC е компанията, в която планирам дългосрочно кариерно развитие“

  Един от първите служители в Бер-Хелла Термоконтрол: „BHTC е компанията, в която планирам дългосрочно кариерно развитие“

  Стартът на едно предприятие е труден процес, дори, ако говорим за подразделение на утвърдена международна компания. Когато през 2013 г. на българския пазар стъпва производителят на електроника за климатични системи в автомобилния бранш Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), целият екип, въвлечен в новото начало, е изправен пред истинско предизвикателство. Какви обаче, са били преживяванията на един от първите служители в българското дружество, Инженер.bg научи от самия него.

 • Станка Стоянова от BHTC: „Търсим служители с нагласа за високи резултати”

  Станка Стоянова от BHTC: „Търсим служители с нагласа за високи резултати”

  „Ако остана с впечатлението, че даден кандидат за работа или стаж иска да се развива във фирмата дългосрочно и е ориентиран към постигане на добри резултати, той вече е една крачка пред другите”, споделя г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси” в Бер-Хелла Термоконтрол. Българското дружество, подразделение на утвърдения немски производител Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), е специализирано в развойна дейност и производство на електроника за климатични системи за автомобилния бранш.

 • Андреас Вюндерлин от Belimo за иновациите и тенденциите в ОВК сектора

  Андреас Вюндерлин от Belimo за иновациите и тенденциите в ОВК сектора

  Андреас Вюндерлин е търговски директор за регион „Европа“ на Belimo, световен лидер в производството на средства за автоматизация на ОВК системи. Компанията фокусира дейността си в разработването на изпълнителни механизми и управлението на вентили. В интервю за Инженер.bg г-н Вюндерлин разказва за работата си, за Белимо България, както и за иновациите и тенденциите в ОВК сектора. Срещата ни с г-н Вюндерлин е по време на първия семинар, организиран от Белимо специално за проектанти в бранша, под надслов „Иновациите са в оранжево“.

 • От по-високите изисквания към дамите в инженерния бранш печели клиентът

  От по-високите изисквания към дамите в инженерния бранш печели клиентът

  Инж. Здравка Атанасова, управител на Адара Инженеринг, гостува на Инженер.bg, за да разкаже за критериите, по които избира деловите си партньори, за инженеринговата дейност на компанията, която ръководи, за амбициите и конкуренцията, която не е нещо негативно.

Още от ОВК