Новини

 • Изборът на продукти за разпределение на въздуха вече е много по-лесен със Systemair Dеsign

  Изборът на продукти за разпределение на въздуха вече е много по-лесен със Systemair Dеsign

  Огромно разнообразие от продукти с различни характеристики, приложна област и степен на автоматизация – това накратко е продуктовата листа на доказания шведски производител на цялостни решения за вентилация, отопление и климатизация Systemair. Но как да се ориентират клиентите на компанията в този „океан“ от продукти и предложения? Как да направят правилния избор? С тази цел от развойния екип на компанията са разработили Systemair Dеsign, за който ще ви разкажем в настоящия материал.

 • Клима КГ: Държим на подбраните материали и съоръженията, с които произвеждаме нашето вентилационно оборудване

  Клима КГ: Държим на подбраните материали и съоръженията, с които произвеждаме нашето вентилационно оборудване

  Клима КГ ЕООД e българска производствена компания, специализирана в областта на вентилационната, климатичната и отоплителната техника. Фирмата произвежда елементи от поцинкована ламарина и вентилационно оборудване. „Държим на подбраните материали и съоръженията, с които работим. Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини, което гарантира реализирането на висококачествена продукция на конкурентни цени“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Удобство и комфорт с новата климатична система на Samsung Wall Mount

  Удобство и комфорт с новата климатична система на Samsung Wall Mount

  Новата серия климатични системи Samsung Wall Mount e иновативно решение, подходящо за всеки дом и офис. Уникалният им триъгълен дизайн позволява използването на по-голям вентилатор, по-широка решетка за засмукване и по-голяма повърхност на подаване на въздуха. Тези характеристики, заедно с допълнителните V-ножове, позволяват въздухът да се изхвърля по-далеч. Голямата далекобойност осигурява по-добро и равномерно пренасяне на топлината през зимата и студа през лятото, споделиха от Samsung Electronics Air Conditioning Europe.

 • Бойлерите MaxEau на TESY – повече топла вода и по-дълъг експлоатационен живот

  Бойлерите MaxEau на TESY – повече топла вода и по-дълъг експлоатационен живот

  Серията бойлери MaxEau на утвърдената българска компания TESY е разработена в съответствие с европейските стандарти за безопасност и най-високите изисквания за качество. В MaxEau са интегрирани патентовани иновативни решения, разработени от нашия екип, които ги превръщат в енергийно-ефективни уреди с конструкция, осигуряваща повече топла вода и по-дълъг експлоатационен живот. Бойлерите се предлагат в две изпълнения. Бойлерите от тази серия са оптимално решение за свързване в цялостна система с алтернативни източници на енергия.

 • Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Питейна вода без Легионела с термостатичния вентил Aquastrom T plus на Oventrop

  Въздухът, водата и храната са основа на човешкото съществуване. А питейната вода всъщност е най-важният продукт за нашето хранене. Тъй като е обект на строги указания и контрол, всеки човек би следвало да има достъп до висококачествена питейна вода. Застоялата вода зад водомера, старите или извънгабаритни резервоари за съхранение, както и лошо изолираните тръбопроводи обаче, са отлични „домакини“, благоприятстващи развитието на вредни патогенни бактерии.

 • Строително оборудване: Ние сме компания с растеж, инвестираме и търсим колеги с хъс за реализация

  Строително оборудване: Ние сме компания с растеж, инвестираме и търсим колеги с хъс за реализация

  Производствената компания Строително оборудване отново успя да впечатли студентите по време на един от най-мащабните кариерни форуми у нас – „Стажове”, който се проведе в Технически университет – София. През 2018 г. международната компания Husqvarna придоби българското дружество. Какви новости предстоят в русенското производство след тази промяна и има ли нещо различно в стажантската програма на компанията ще прочетете в следващите редове.

 • Да се погрижим за отоплението и климатизацията – кръвоносната система на всяка сграда, с Рувекс

  Да се погрижим за отоплението и климатизацията – кръвоносната система на всяка сграда, с Рувекс

  На изложението за енергийна ефективност EE & BE, което се проведе паралелно с MachTech & InnoTech Expo 2019, участие взе и фирма Рувекс с атрактивни съоръжения, решаващи редица проблеми, свързани с отоплението и климатизацията. Компанията предлага уреди на производители като De Dietrich, Domusa Teknik, Global и др. „Търсейки съвършенство, Рувекс винаги е новатор в бранша и така успява да е в крак с бъдещите технически и пазарни тенденции“, разказаха от компанията за Инженер.bg.

 • Булклима: Kaisai обяви пазарния дебют на нови въздушни завеси с елегантен дизайн и усъвършенствани характеристики

  Булклима: Kaisai обяви пазарния дебют на нови въздушни завеси с елегантен дизайн и усъвършенствани характеристики

  И през 2019 г. продуктовото портфолио на доказаната полска компания Kaisai Еurope бе разширено с нови модели въздушни завеси Platinum New, които се отличават с елегантен дизайн и лесен монтаж. „Подобрената им визия и високата ефективност ги правят лесни за интегриране във всеки интериор, затова са предпочитано решение от архитекти, интериорни дизайнери и взискателни клиенти“, споделиха от фирма Булклима, която предлага изделията на Kaisai у нас.

 • България Терм: Система за домашна автоматизация WATTS® Vision осигурява комфорт при оптимален разход на енергия

  България Терм: Система за домашна автоматизация WATTS® Vision осигурява комфорт при оптимален разход на енергия

  Най-високо ниво на комфорт у дома, при това с максимална икономия на енергия? Вече е напълно възможно с новата система WATTS® Vision® за домашна автоматизация. Повече за найните възможности и предимства Инженер.bg научи от България Терм. „Системата е разработка на нашия дългогодишен партньор Watts Industries Italia. Тя е изключително гъвкава и може лесно да бъде разширявана с широка гама от продукти“, заявиха от българската компания.

 • Рувекс: Изключителен дизайн и висока ефективност, осигурени от радиаторите Global VOX

  Рувекс: Изключителен дизайн и висока ефективност, осигурени от радиаторите Global VOX

  Иновативна технология и изключителен дизайн – този нов продукт на компанията Global осигурява най-доброто от това, което един радиатор може да даде. Дългият им експлоатационен живот, лесният монтаж и сертификатът за качество ги превръщат в едно изключително конкурентно решение за радиаторно отопление. Елегантният дизайн удовлетворява изискванията както на крайния потребител, така и на всеки архитект и интериорен дизайнер, споделиха за Инженер.bg от фирма Рувекс.

Още от ОВК